Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό
#1
γεια σας

εχθές το βράδυ με σταμάτησαν 4 άτομα της αστυνομικής ομάδας διασ και “ω τι έκπληξη!” βρήκανε πάνω μου ένα γραμμάριο κάνναβη. αυτό σημαίνει αυτόφωρη διαδικασία που πέρασα σήμερα το μεσημέρι.

είχα σίγουρα την επιλογή να κλαφτώ, να δηλώσω μεταμέλεια και να πω ότι δε θα επαναληφθεί, και όπως έγινε με ένα άλλο παιδί που ήταν μετά από εμένα, θα έβγαινα αθώος. αν το έκανα αυτό όμως, δε θα μπορούσα να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη.

αντί αυτού πήρα αναβολή για την παρασκευή και η υπερασπιστική μου γραμμή, θα είναι η πολιτική γραμμή που προωθεί η πρώτη κοινωνική λέσχη κάνναβης θεσσαλονίκης από την ίδρυση της, κοινώς πως ο νόμος είναι παράλογος απευθυνόμενος στο πολιτικό σκέλος του δικαστηρίου. οι δικηγόροι ανάμεσά σας πρέπει να γνωρίζουν ότι ο ρόλος του δικαστηρίου είναι η ανάγνωση του νόμου σε δεύτερο χρόνο, όχι απλά αυτό που παρουσιάζεται στις ταινίες, να βρουν αν κάποιος είναι όντως ο εγκληματίας.

σίγουρα αυτή η γραμμή υπεράσπισης θα είναι αποτυχημένη, στη χώρα του ραγιά φοβούνται όσους μιλάνε για λογική και δικαιώματα. από την άλλη η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει άλλη πορεία, και μην ξεχνάμε, έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε, το θέμα είναι το τι γίνεται όταν τα κάρβουνα έχουν ανάψει και είναι η σειρά σου χορέψεις.

οπότε σας καλώ αν θέλετε, έχετε την όρεξη, και φυσικά πάνω από όλα αν μπορείτε, να έρθετε στα δικαστήρια θεσσαλονίκης την παρασκευή 16 σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι να παρακολουθήσετε το αυτόφωρο. δεν έχω κάτι άλλο να γράψω, πρέπει να ετοιμάσω την πολιτική μου υπεράσπιση.

ευχαριστώ για την προσοχή σας.

δημήτρης παρασκευάς
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό - από Blues - 14-09-2016, 17:01

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)