No Flush! Γιατί δεν φλασάρω
#41
καλημέρα σας

dacapo τα είδα λίγο. πουθενά δε λένε ψέματα για το περιεχόμενο, τουλαχιστον ειναι ειλικρινείς.
τα διαφορετικά προιόντα είναι για να έχεις επιλογές.
σηκώνει πολύ κουβέντα το θέμα και αν θελουμε να δούμε φαντάσματα υπάρχουν παντού, το θέμα κάπως είναι να λειτουργήσουν για τον καθένα οι επιλογες μας, με σχετικό σεβασμο προς το περιβάλλον.
αν αντιμετωπίσουμε την βιολογική καλλιέργεια με αυστηρά αντικαπιταλιστικούς όρους, όλα τα μπουκαλάκια θα είναι για κάψιμο. υποθέτω στο ενδιάμεσο υπάρχουν άπειρες αποχρώσεις του γκρι.

ντζορτζ, θεωρώ ότι μπορεί να συμβάλλει. αλλά θα το αντιστρέψω.
με το flush δεν σώζω ούτε κάνω καλύτερο ένα φυτό μεγαλωμένο σε λάθος υπόστρωμα.
αυξάνω τις πιθανότητες σε ένα ήδη ηγιές σύστημα να κάνω το τελικό προιόν ακόμα πιο ευκολοκάπνιστο, αδρανοποιόντας το υπόστρωμα για λίγο και κόβωντας στον σωστό χρόνο. ο ρυθμός του κύκλου του ποτίσματος είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. η γεύση δεν αλλάζει, έτσι όπως το λες. μπορεί να αλλάξει η εμπειρία καπνισματος. αν στο ένα άκρο μπορεί να υπάρχει ένα κίτρινο, άστοχα μεγαλωμένο φυτό στο αλλο άκρο γιατί να μην υπάρχει ένα πράσινο καλοξεπλυμένο; το ξέρω πως καποιες απαντησεις ειναι σε μορφη ερωτήσεων, αλλα ακόμα έχω την αίσθηση πως δεν μπορούμε να έχουμε ξεκάθαρες απαντήσεις παντού.
και τα πανεπιστήμια ακόμα παλεύουν.

η τάση που με γοητεύει αν πούμε ότι ονοματίζεται, θα μπορούσαμε να πουμε ο΄τι είναι στην high brix μεριά με έμφαση στα μείγματα που εστίάζουν στα ορυκτά. ο πρώτος παράγοντας στην κάνναβη είναι η σχέση της με το ασβέστιο και το ph. οι μικροοργανισμοί και το φαγητό έρχονται μετά.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: No Flush! Γιατί δεν φλασάρω - από guest19 - 22-04-2019, 09:42
RE: No Flush! Γιατί δεν φλασάρω - από guest19 - 23-04-2019, 16:00
RE: No Flush! Γιατί δεν φλασάρω - από guest19 - 24-04-2019, 04:20
RE: No Flush! Γιατί δεν φλασάρω - από guest19 - 24-04-2019, 12:32
RE: No Flush! Γιατί δεν φλασάρω - από Luke Shapiro - 23-08-2019, 15:37

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)