04-07-2016, 18:02
(04-07-2016, 17:53 )blues Έγραψε:(04-07-2016, 16:12 )aeolian Έγραψε: το abv το βάζω σε τσίπουρο άνευ γλυκάνισου .
δεν υπάρχει τσίπουρο άνευ γλυκάνισου :p
άτσα .....
" στη δεύτερη απόσταξη είναι δυνατόν να προσθέσουμε αρωματικές πρώτες ύλες όπως γλυκάνισο, μάραθο, γαρύφαλλο, μοσχοκάρυδο και μαστίχα . "
https://el.wikipedia.org/wiki/%ce%a4%cf%...f%81%ce%bf
και ως βερο ορεινό θετταλικό ,το -δικό μου - τσίπουρο προέρχεται από στέμφυλα ,κρανα,βατόμουρα και κούμαρα ...
άνευ "αρωματικών " ,φυσικά ...