Παρουσίαση :Φορητός νεφελοποιητής Storm
τελικά παρέλαβα στορμ χχεχε και άραξα εχτές και χάθηκα...........λοστ κανονικά , λοιπόν πράγματι τρομερή φάση που άρεσε πάρα πολύ και δεν μύριζε λέμε έβγαλα την πιτμπουλίνα βόλτα στο πάρκο και τράβαγα τζούρες κανονικά και δεν κοίταγα αριστερα δεξια μήπως βρωμαει με κοιτουν κλπ κλπ.

ακόμα τον μαθαίνω το εγχειρίδιο οκ το διαβάζεις κανείς σε 2 λεπτά και είναι εύκολος στην χρήση του , γέμισα οχι τέρμα και άρχισα με 180 βαθμούς και ανέβαζα μέχρι και και στο 220 και το ευχαριστήθηκα πολύ.

ερώτηση

οταν τον βαζουμε μπρος βλέπουμε και ποιο λαμπάκι ανάβει -πχ το λευκό- και εκει ας πουμε είναι αν κατάλαβα καλά η μπαταρία που έχουμε ? λέει στο εγχειρίσιο αν ανάβει λευκό είναι 60-100% σε φόρτιση .

επίσης πόση ωρα κρατάει περίπου συνολικά? εγω έκανα εχτες 2 γεμίσματα σε διάστημα 2 ωρων και σήμερα ετσι για να δω που είναι απο θέμα μπαταρίας , οταν τον άνοιξα έκατσε στο λευκό λαμπάκι αρα είμαι 60-100% σωστά?

αεόλιαν την έξτρα μπαταρία που προτείνεις για τον στορμ - panasonic ncr 3400 mah - την βρίσκουμε μόνο σε ενα κατάστημα που είχες προτείνει ? επίσης οκ έχουμε και 1 δέυτερη μπαταρία μαζί μας αλλά πως την φορτίζουμε ? χρειάζεται κάποιος ειδικός φορτιστής ?
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Παρουσίαση :Φορητός νεφελοποιητής Storm - από Παναγιωτης - 29-07-2016, 11:41

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)