Παρουσίαση :Φορητός νεφελοποιητής Storm
αεόλιαν ευχαριστώ για τις προχω πληροφορίες ...........!

κάτσε βρε μόλις πήρα τον στόρμ , σιγά σιγά θα πάμε και στο άλλο , τελικά το χόμπι για να παίξεις σε άλλο επίπεδο πράγματι στοιχίζει πολύ. σε φάση που λεω καλα που είναι παράνομο αλλιώς πιστεύω ο τσακαλώτος θα έβαζε τεκμήριο ακόμα και στην σακκούλα του volcano!

κάποια στιγμή εχτές αράζω σε μια καφετέρια , βγάζω το βαπόρι με κοιτά η γυναίκα ο μικρός μου γιος η θυγατέρα γουρλώνουν τα μάτια γουρλώνω και εγω μια ,τραβάω μια και αράζω πιστεύοντας οτι ε οκ δεν μυρίζει και τίποτα - μύτη δεν έχω- στο χαλαρό και διαπιστώνω οτι ε μυρίζει το άτιμο !!

ομολογώ οτι πειραματίζομαι με θερμοκρασίες και εκει κοντά στους 190 είμαι καλά , εισπνέω 10δευτερόλεπτα κραταω και βγάζω και μετά αντε γεια !! όμορφη και απαλή αίσθηση αρκετά διαφορετικό η καλύτερα εντελως διαφορετικό.
μπορώ δηλαδή αν κάνω 2-3 ατμίσματα να το κλείσω γιατί ειμαι οκ να το ανακατέξω λίγο και μετά απο λίγη ωρα να ξανακάνω τζουρίτσες? είχα την άποψη οτι απαξ και το βάλεις μπρος πας μέχρι τέλους , ααααααααααα ναι οταν δεν έχει άλλο να τραβήξεις σβήνεις μόνος του.

επίσης 2 βραδια εχτες που έκανα 2 βαρβάτα γεμίσματα και ακόμα η μπαταρία κρατά μια χαρά!!! δοκιμάζω και τα ορι λιγο να ξερω που πάμε !!
φοβάμαι οτι θα το παίρνω και μαζί στην δουλειά γιατί κακά τα ψέμματα μου άρεσε πάρα πολύ το άκουσμα το οποίο θεωρώ οτι είναι αρκετά διαφορετικό απο τον μπάφο .

αεόλιαν μονόδρομος μια ακόμη φορτισμλενη μπαταρία , πράγματι οσοι ακόμα καπνίζουν να το ξανασκεφτούν πολύ καλά γιατί ειναι επενδυση τελικά.


επίσης φορτίζω την 2η μπαταρια και την έχω τσεπάκι ποσο καιρο κρατα φορτισμενη εαν δεν την χρησιμοποιησω ?
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Παρουσίαση :Φορητός νεφελοποιητής Storm - από Παναγιωτης - 30-07-2016, 10:19

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)