Παρουσίαση :Φορητός νεφελοποιητής Storm
Weee ο στορμ χωρις να εχω γνωσεις σαν τον αεολιαν κάνει αυτά που έχουν αναλυτικότα ειπωθεί πιο πάνω οπ'οτε είναι μια μάλλον τίμια αγορά.
εγω χρειάζομαι 2 γεμίσματα καλά με καλή ποιότητα βότανου αλλά ομολογώ οτι έχω ενα πιο διασκεδαστικό φτιάξιμο πιο απαλό πιο βελούδινο στα πνευμόνια χωρίς αυτη την καπνίλα του μπάφου.

πιστεύω οτι είναι μια επένδυση για τον καθένα μας αφου και δεν διαλύει τους πνεύμονες αλλά και επίσης αντιλαμβάνεσαι καλύτερα την γεύση που σου αφήνει αλλά σίγουρα θέλει να έχεις ποσότητα για να το ευχαριστηθείς αυτά!

παραμένει η ερώτηση καθως ατμίζω και εχω κάνει το κεφαλάκι που θέλω , μπορώ να τον κλείσω και να συνεχίσω αργότερα η τελικά πρέπει να το κάνω ολο το γέμισμα?

αεόλιαν επίσης αυτό το θέμα με την μπαταρία δεν το εχω ξεκαθαρίσει panasonic  η  lg ?  επίσης κάπου μου λες να πάρω - δεν το θυμαμαι καλά του νούμερο σχώρα με-  4 μπαταρίες lg ?  δεν το εχω καταλάβει αυτό παίρνει κανα μηχανάκι τόσες ?

συγνώμην απο την άλλη εαν οι ερωτήσεις μου είναι εντελώς σε πρωτόγονο ύφος , απλά μπορεί να διαβάσω και να ενημερώνομαι αλλά δεν μιλάμε δεν το εχω καθόλου το θέμα diy  , κατσαβίδια , ηλεκτρολογικά κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ..............μιλάμε εντελώς άχρηστος? τεμπελάκος ? i dont know.......

cheers !!!
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Παρουσίαση :Φορητός νεφελοποιητής Storm - από Παναγιωτης - 31-07-2016, 00:11

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 Επισκέπτης (ες)