Παρουσίαση :Φορητός νεφελοποιητής Storm
καλημερα ! χτες παρελαβα τον x max v2 pro που ουσιαστικα αποτελει την αρχικη εκδοση του storm απο μια κινεζικη εταιρια . αγοραστηκε απο ebay για 48ε . (προσφορα ,γενικα τον πουλανε 60-80ε λιανικη)

να τονισω οτι ειναι ο πρωτος ατμοποιητης που χρησιμοποιω!

μπορεις να ρυθμισεις 5 θερμοκρασιες (180,190,200,210,220 c) . μεχρι 200 ειναι καλα ,μετα ενιωθα σαν να καπνιζα . επισης θερμαινεται αρκετα και μετα τους 200 δυσκολα ακουμπας τα χειλη σου στο στομιο .

συνολικα εσπασα 0.5-1γρ και γεμισα 2 φορες το δοχειο. η αληθεια ειναι οτι περιμενα πολυ διαφορετικο τον ατμοποιητη. η γευση δεν ηταν τιποτα το ιδιατερο απλα ελλειπε η σταχτιλα του τσιγαρου. καλο και αυτο αλλα περιμενα να σκανε τα τερπενια, δοκιμασα amnesia και bluematic. η μυρωδια του καπνου ειναι σαφως πιο ηπια απο τσιγαρο αλλα ακομα υπαρχει.

ανακατεμα δεν χρειαστηκε (αν κ εγω το εκανα) καθως τα ψηνε ομοιομορφα τα τριμματα.

σουπερ τιρ !!! να καψετε καθε καινουριο ατμοποιητη στην υψηλοτερη θερμοκρασια τουλαχιστον 10 φορες πριν την πρωτη χργση. το εκανα αρχικα μονο 4-5 φορες και μετα μονο που δεν ξερασα απο την πλαστικουρα και την εργοστασιακιλα. επισης με το σιλικονενιο στομιο η πλαστικουρα συνεχιζει να υπαρχει αρα go for the glass.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Παρουσίαση :Φορητός νεφελοποιητής Storm - από AmnesiaDr - 24-09-2016, 14:13

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)