Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό
#88
μας φτασανε με την μεθοδο της σαλαμοποιησης στο σήμερα λοιπόν ποιοσ να κουνηθει βρε? δεν υπα΄ρχει δύναμη πλεον για το τίποτα πραγματικο νηστικο αρκουδι δεν χορεύει , τίποτα φτάνω στοσημείο να βρίσκω άτομα αποι εδω μέσα με καταπληκτικό σκεπτικό και λυπα΄μαι για τα χρόνια πισω που ειχα με μαλακισμένα α΄τομα και ηλίθιες ιδεολογίες .

φταίμε ολοι και οχι οι άλλοι που κα΄θονται στον καναπές μην ξεχνάμε οτι γέρασε σταδιακα αυτη η χώρα οι νεοι και οι δημιουργικοι εφυγαν , δηλαδη κοσμος μνε ανησυχιες κλπ δεν ειναι μαζι μας , μειναμε λίγοι και οσο προχωραει θα μενουμε λιγοτεροι θα ερθουν μεταναστες και προσφυγες εξαθλιωμενοι και θα στησουν κατι νεο και σαπιο ξανηα μανα απο την αρχη και η δημοκρατια μας θα μας δινει το δικαιωμα να φωναζουμε ολοι και οολες μαζι πεινάω πεινάω πεινάω ...............................σκατά χώρα με παπάρες ανθρώπους σε μεγάλη πλειοψηφία δυστυχώς .

τον ρώτησαν τον δημητρη που ζει ολλανδια αν μπορει να ειναι ξανα εδω σε 10 μερεσ? την δικη του πλευρα την εξετασαν ? απλα παπαρολογουσαν τα σκυλια του συστηματος λεγοντας μαλακιουλες βγαζοντας μισθο μπουζουριαζοντας για 1 γραμμαριο αντε ρε με τα καριολια ουστ !
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό - από Παναγιωτης - 17-09-2016, 12:27

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)