Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό
#93
εμένα οι γύφτοι και οι γύφτισες μου ειχαν καποτε καν ει τεράστια ζημιά που δεν περιγρα'΄φεται εδω μέσα οπότε εγω το μόνο βέβαιο είναι οτι δεν τους γουστάρω και ιδιαίτερα σιγουρα εχουν τα δικια τους σε πολλά αλλά και σε άλλα τοσα δεν λένε να στρώσουν σε τίποτα μα σε τίποτα

το θέμα με την αρκόυδα δεν το γν'ωριζα και ήταν πολύ ενδιαφέρον , τώρα για τα γερασμένα μυαλά νομίζω το παιχνίδι έχει χαθεί οριστικά όπως και το να σηκωθούμε απο τους καναπέδες .

πολλά άτομα νομίζουν οτι επειδή ολη μέρα τα χώνουν απο το φαίσμπουκ κάτι κάνουν ακόμα και οταν το συζητάμε σε καμια καφετέρια υποστηρίζουν οτι πλεον το πεζοδρόμιο οι πολιτικοί μας με τον τρόπο που γίνονται απεργίες στην ελλάδα δεν τον υπολογίζουν πλεον.
εχω προβληματιστεί πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό με το που πάμε και εαν υπάρχει ελπίδα με αυτούς που κατσικώθηκαν στα έδρανα της βουλής εαν υπάρχει φως στο τούνελ.
εχω την εντύπωση και απο αυτα που διαβάζω και βλέπω αλλά και συμβαίνουν οτι εαν δεν λειτουργήσει η δικαιοσύνη δεν υπάρχει περίπτωση να πα΄ρουμε μπρος.
εαν ακόμα και σήμερα λίγα χρόνια μετά βλέπω τον γαπ με καινούργια γκόμενα, τον τσουκάτο να πίνει καφέ σε ακριβά θέρετρα , τον μαντέλη να ζει σε βιλάρες , τον ρουσόπουλο να αφήνει μπορμπουαρ σε καφε 5 ευρώ τον καραμανλή να ξύνει τα αρχίδια του και τον τσίπρα να τους παρακολουθεί αναρωτιέμαι αν το σημερινό πολιτικό σύστημα έχει τα κότσια να ξεκινήσει κάθαρση ?

δυστυχώς δίπλα μου έζησα αυτοκτονία για χρέη , διαζύγιο απο οικονομική ανέχεια, μετανάστευση πολλών φίλων, μιζέρια , απογοήτευση , ζήλια εαν καταφέρεις κάτι και άλλα πολλά και δυστυχώς δεν βλέπω αγάπη πουθενά.
πραγματικά αναρωτιέμαι πως τόσος κόσμος κάθεται ακόμα και τώρα και πιστεύει σε πολιτικά σχήματα ? καλώ η κακώς εγω τα ανάγω όλα σε πολιτική ευθύνη και μετά σε οτιδήποτε άλλο και επ ουδενί δεν είμαι οπαδός της παγκάλειας ρήσης , όπως δεν είμαι οπαδός και της ελπίδας .
μου φαίνεται αδιανόητο και ενω πλειάδα κτρατών προχωρά στην εμπορευματοποίηση της κανναβης οι εδω ψάχνονται απο που θα κόψουν δαπάνες και φτάσαν σε σημείο να διαλύουν το υποτιθέμενο κοινωνικό κράτος που είχαμε -σχολεια,νοσοκομεία,γηροκομεία,αμεα κλπ- για να πληρώσουν του εξω και στα παπάρια μας εαν πεθάνουν σταδιακά οι μέσα με μισθούς 450 ευρώ και όμως ακόμα και τώρα βλέπω στις κάλπες γιαγιάδες με μπαστούνια υποβασταζόμενες απο τους 50ριδες γιους με το ψηφοδέλτιο του πασοκ , νδ, σύριζα κλπ στην τσέπη και σκέφτομαι δεν υπάρχει αυτή η χώρα ....................
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό - από Παναγιωτης - 17-09-2016, 19:30

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)