Cannabiogen - Peyote Purple
#1
cannabiogen

peyote purple

καλλιέργεια:  εύκολο φυτό και αρκετά ανθεκτικό, , μυρίζει πολύ σχεδόν σε ολη την διάρκεια της ανθοφορίας , στο φαγητό ειναι πολύ ευαίσθητο και θέλει προσοχή. 60 ήμερες ειναι το ιδανικό για να κοπεί.


φαινότυπος:  δυνατό φυτό με πολυ δυνατά και μακριά πλαϊνά κλαδιά(ιδανικό για οποιοδήποτε κλάδεμα), ψιλώνει αρκετά, δεν υπάρχουν τρίχες στο άνθος πάρα μονό πολύ χονδρά φυλά γέματα με μακριά μανιταράκια ρητινης, η ρητίνη είναι υπερβολικά έντονη σε ολο το άνθος (και στα μακριά φαν λιβς)  άρχισε να εμφανίζεται στα τέλη της 2ης εβδομάδας και κάθε μερα γινόταν και πιο έντονη, γύρω στις 45-50 ήμερες άρχισε να παίρνει σκούρο μοβ χρώμα χωρίς καμιά μεταβολή στην θερμοκρασία.


ωρίμανση: 2 μηνες

άρωμα/γεύση: [size=medium][size=small][size=medium]κατά την διάρκεια της ανθοφορίας το άρωμα ειναι πολύ έντονο με ένα πολύ γλυκό άρωμα (θα μπορούσες να πεις οτι ειναι κάποιο αρωματικό χώρου, ξεχου και ετσι :d ). η γεύση του πολύ ιδιαίτερη, δεν θα την έλεγα και ευχάριστη, σίγουρα όμως είναι παράξενη. [size=x-small][font=helvetica][size=medium][size=small][size=medium]το αρωμα του ξεραμενου παπα και η γευση, ενα μιγμα απο πρασινο σαπουνι χεριων με κατι γλυκο πολυ λιγο χημικο και λουλουδενιο (τρυνταφιλο?).[/size][/size][/size][/font][/size][/size][/size][/size]

μαστούρα: αργή πάρα πολυ να στα σκάσει, σε σημείο να λες τι ήπια τώρα?, στα 5-10 λεπτά ενα δυνατό μούδιασμα στο κεφάλι και το κρατάει κόκαλο για πολύ ώρα, στο σωμα τίποτα το ιδιαίτερο.


ιατρικό ενδιαφέρων:  .....

σχόλια/παρατηρήσεις:  απίστευτα πολύ ρητίνη που γίνεται σαν πούδρα, παράξενο φυτό αξίζει να το καλλιεργήσεις μια φορά, αν και υδροπονία η ποσότητα που μου έβγαλε ήταν ελάχιστη 40-50 γρ??. το άνθος ειναι πολύ μικρο με μεγάλα μακριά φύλλα που στο τριμαριζμα έβγαλε περισσότερα (ζάχαρο)φύλλα παρά άνθος.


βαθμολόγια: 8/10 
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)