Cannabiogen - Mangobiche
#1
καλλιέργεια: εχει της δυσκολίες του, ειναι ευαίσθητο στης υψηλές θερμοκρασίες και στα δυνατά λιπάσματα..... ειναι πολυ ευαίσθητο στο φως οταν κοιμάται, δεν θέλει να του διακόπτουν τον ύπνο για κανένα λόγο...αλλιώς θα στο γυρίσει σε ερμαφρόδιτο.

φαινότυπος: κλασική σατιβα, με περίεργο αραιό άνθος.....τέλειωσε κάπου στις +16 βδομάδες...είχα σταματήσει να μετράω....δεν ψηλώνει πολύ σε σύγκριση με άλλες σατιβες...πανέμορφη ανάπτυξη δίστιχος δεν εχω φωτό απο αυτό το στάδιο.......η ρετσινη ειναι πικνη μεσα στο ανθος οχι στο φυλλα.

ωρίμανση: στους 2 πρώτους μήνες δεν έλεγε τίποτα αυτο το χορτο...ξαναδοκίμασα στους 4-5 μήνες ωρίμανσης και γραφώ το ριπορτ.

γεύση:  σίγουρα κατι σε πεύκο..... αλλα οχι όξινη μυρωδιά(οχι σκανκια)...αρκετά γλυκό...το ιδιο ηταν και σε γευση...

μαστούρα:  αυτο το χόρτο ειναι λιγο διαφορετικό απο οτι εχω συναντήσει, εχει ενα πολύ γλυκο ανέβασμα στην κεφάλι(λιγο πισω απ τα ματια) αλλα οχι μούδιασμα...εαν το παρακάνεις ομως σου γαμάει τα ματιά και το ελαφρύ κεφάλι γίνεται ζαβομα.....

ιατρικό ενδιαφέρων:   ....

σχόλια/παρατηρήσεις: κάπνισε ενας φίλος μου (ειναι πολυ περιστασιακός χρήστης) και το κατα ευχαριστήθηκε... μου είπε ειναι οτι καλύτερο εχει καπνίσει χρόνια τωρα, πετάς στα σύννεφα μου έλεγε..... πράγματι εχει πολυ όμορφη μαστούρα οταν έρχεσαι με καθαρό κεφάλι, ομως μου φάνηκε ελαφρύ, δεν μπορείς να το ρουφάς συνεχεία το συνηθίζεις πολυ εύκολα.

γενικά ειναι challenge η καλλιέργεια και το αποτέλεσμα ίσως να μην ευχαρίστηση εναν καλλιεργητή που εχει συνηθίσει τα υβρίδια σε μαστούρα και άνθος.

βαθμολόγια: 8/10 αν και πιστεύω δεν τίθεται θεμα βαθμολογήσεις εδω.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)