Εγκαίνια καταστήματος

Σήμερα είμαστε στην ευτυχή θέση να ανακοινώσουμε τα εγκαίνια του καταστήματός μας το οποίο θα πουλάει σπόρους κάνναβης και αργότερα διάφορα τζιτζιρι-μπίτζιρι σιγά σιγά πως θα το αποφασίσουμε. Προς το παρόν, αρχίζουμε με τους σπόρους της Dutch Passion και σιγά σιγά θα επεκταθούμε και σε άλλους προμηθευτές.

Ένα – δύο σημαντικά πράγματα για την αρχή.

Ανοίγουμε με προ-παραγγελίες. Δηλαδή, οι παραγγελίες που θα γίνουν μεταξύ 10 και 20 Σεπτεμβρίου θα αποσταλούν στις 25 Σεπτεμβρίου και όσες γίνουν μεταξύ 20 και 30 Σεπτεμβρίου θα αποσταλούν στις 5 Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια αυτή όλες οι παραγγελίες θα έχουν 20% έκπτωση. Γιατί το κάνουμε αυτό; Γιατί είναι η έναρξη, μπορεί να αντιμετωπίσουμε πράγματα που δεν τα έχουμε προβλέψει και η υπηρεσία που θα προσφέρουμε να μην είναι η καλύτερη που θέλουμε. Ως εκ τούτου και για να έχουμε καλύτερο έλεγχο της κατάστασης, αποφασίσαμε να το δουλέψουμε με αυτόν τον τρόπο για το Σεπτέμβριο, κάτι σαν open-beta ας το πούμε και γι αυτό προσφέρουμε και το 20% έκπτωση. Αν υπάρχει οποιοδήποτε bug, παρακαλούμε φυσικά επικοινωνήστε μαζί μας.

Άλλο ένα πράγμα να μην ξεχάσουμε, οι 420 πρώτοι πελάτες που θα κάνουν παραγγελία θα αποκτήσουν 5% μόνιμη έκπτωση για όλο το υπόλοιπο διάστημα που θα είναι ανοιχτό το κατάστημα, ελπίζουμε αυτό να είναι πολλά πολλά χρόνια 😉

Για οποιοδήποτε λόγο, μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας. Ένας από τους λόγους που σκεφτήκαμε το εμπόριο σπόρων κάνναβης είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο άλλο site με εξυπηρέτηση στα ελληνικά (το google translate δε μετράει), και θέλαμε να το προσφέρουμε αυτό. Δηλαδή ότι απορίες έχετε σχετικά με την παραγγελία σας, απλά επικοινωνήστε μαζί μας σε απλά ελληνικά. Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου θα προσφέρουμε και την δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Αυτά τα λίγα, όπως είπαμε το κατάστημα θα ανοίξει τις διαδικτυακές του πύλες στις 4:20 το απόγευμα, τίγκα στους συμβολισμούς όπως βλέπετε. Εμείς πλέον σας ευχόμαστε πέρα από τις καλές καλλιέργειες, και καλές αγορές.