Ένας πρώτος απολογισμός και κάποιες ιδέες για το μέλλον

O Αύγουστος είναι σχεδόν στα μέσα του και η νέα σαιζόν μας χτυπά την πόρτα. Ιδίως για εμάς στο βορρά όπου το καλοκαίρι έχει αρχίσει να παραδίδει στο φθινόπωρο αυτό φαίνεται τρομερά, βέβαια για εσάς εκεί κάτω που ακόμα δεκαπενταύγουστος δεν έχει πιάσει, αυτά που γράφω δεν έχουν και καμία σημασία, άλλος κόσμος.

Μιας και όμως διακοπές δεν προβλέπονται και έχουμε κλείσει και ένα τρίμηνο, ας πούμε και κάνα δυο κουβέντες για το τι κάναμε από αυτά που θέλαμε, και τι σκοπεύουμε να κάνουμε στο μέλλον. Γενικά ως αυτά που θέλαμε να κάνουμε πάμε καλά. Κάποια θέματα έχουν καλυφθεί, και σε λίγες μέρες βγαίνει και ένας οδηγός εσωτερικής καλλιέργειας που θα είναι διαθέσιμος για κατέβασμα σε μορφή pdf από έναν έμπειρο καλλιεργητή που θα απαντήσει στις περισσότερες ερωτήσεις που μπορεί να έχει κάποιος.

Το κομμάτι των αγγελιών είναι επίσης ένα μέρος που μας απασχολεί ακόμα, θέλουμε να γίνει και θα γίνει αργά ή γρήγορα καθώς θα βοηθήσει αρκετό κόσμο να αλλάξει εξοπλισμό, όπως και νέους καλλιεργητές να αρχίσουν με μικρότερο κόστος. Αν μέχρι το τέλος του Αυγούστου δεν έχουμε βρει κάποιο καλύτερο τρόπο να το εφαρμόσουμε, θα το αρχίσουμε έστω και με αγγελίες μέσω e-mail ή/και Bitmessage.

Ένα άλλο νέο είναι ότι μπαίνουμε και στο εμπόριο σπόρων κάνναβης! Ναι, τα πάντα νόμιμα, κανονικά εταιρία κλπ, στην Ολλανδία φυσικά. Οπότε σε λίγο καιρό θα μπορούμε να προσφέρουμε και σπόρους, δε θα μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους προμηθευτές μας σε τιμές λιανικής, αλλά θα έχετε εξυπηρέτηση στα ελληνικά και δε θα χαθείτε μέσα στο πλήθος πελατών μιας μεγάλης seedbank. Στην αρχή θα έχουμε τη σειρά από Dutch Passion και μετά θα επεκταθούμε και σε άλλους κατασκευαστές σπόρων. Περισσότερα για το κατάστημα σε λίγο καιρό.

Το φυτό του μήνα. Από Σεπτέμβριο σκεφτόμαστε να αρχίσουμε ένα μηνιαίο διαγωνισμό για το φυτό του μήνα με διάφορα βραβεία όπως σπόρους π.χ. Ακριβώς τι και πως δεν ξέρουμε ακριβώς, θα δούμε σιγά σιγά.

Και το θέμα του φόρουμ… από τη μία ναι, καλή ιδέα, σίγουρα βοηθάει στη δημιουργία μιας κοινότητας και έχουμε δει καλά πράγματα από φόρουμ, από την άλλη όμως μπορεί να ανοίξουμε τον ασκό του Αιόλου και να γίνει της ανωμαλίας. Θα δείξει… αν και δεν το βλέπουμε για τα γρήγορα, τίποτα όμως δεν αποκλείεται καθώς δεν είναι θέμα κόστους, είναι θέμα moderating και bitching με τα οποία δε θέλουμε να έχουμε και πολλές σχέσεις βασικά.

Τώρα, αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τα φυτά σας, ή οτιδήποτε σχετικές ερωτήσεις, μπορείτε άνετα να στέλνετε ένα e-mail στο info ( παπάκι ) gr420 (τελεία) info και θα λαμβάνετε απάντηση είτε μέσω του site είτε μέσω e-mail. Άν έχετε κάποιο θέμα που θέλετε να προβάλετε σχετικό με την κάνναβη, επίσης μπορείτε να μας στέλνετε κάποιο άρθρο σας ή δήλωση τύπου ή κάτι τέλος πάντων να δημοσιεύσουμε, στείλτε το. Επειδή είμαστε τεμπέληδες στείλτε το έτοιμο γραμμένο και με φωτογραφία, μη μας βάζετε να κάνουμε εξτρά δουλειές!

Αυτά τα ολίγα για τώρα λοιπόν. Όπως είδατε, δεν ξέρουμε και πολλά πολλά, αλλά την παλεύουμε 😀

Καλά μπάνια σε ‘σας, καλές βόλτες στα πάρκα σε εμάς και tot ziens!