Σεπτέμβριος 2014 – Ενημερωτικό δελτίο

Πάει και το καλοκαίρι, και αρχίζουμε το φθινόπωρο με το πρώτο μας δελτίο ενημέρωσης, newsletter δηλαδή, το οποίο και θα αποστέλλεται σε εσάς έτσι και το θέλετε και θα βγαίνει και στο blog.

Τι έχουμε γι αυτό το μήνα λοιπόν; Έναρξη του μηνιαίου φωτοδιαγωνισμού “Το φυτό του μήνα”. Βάλτε μπρος λοιπόν τις φωτογραφικές σας μηχανές και αρχίστε να τραβάτε. Στείλτε μας τις φωτογραφίες σας στο info (παπάκι) gr420 (τελεία) info, θα επιλέξουμε τις καλύτερες τρεις που θα αναρτηθούν στη σελίδα μας στο facebook και αυτή που θα πάρει τα περισσότερα likes κερδίζει 3 θηλυκοποιημένους σπόρους.

Έναρξη των αγγελιών. Δεν το έχουμε βρει ακόμα για το πως θα γίνεται αυτόματα, οπότε στείλτε μας τις αγγελίες σας μέσω e-mail ή bitmessage και θα τις αναρτούμε. Καθώς θα γίνεται λίγο ότι να ναι γιατί την προσοχή μας την έχουμε στο μαγαζί μην πάει κάτι στραβά, οι αγγελίες θα είναι δωρεάν μέχρι νεωτέρας. Βγάλτε λοιπόν τον παλιό σας εξοπλισμό από την ντουλάπα και πουλάτε!

Και φυσικά, αρχίζουμε και το κατάστημα σπόρων που θα ανοίξει τις πόρτες του στις 10 Σεπτεμβρίου για προπαραγγελίες με έκπτωση 20%. Όσες παραγγελίες γίνουν από τις 10 έως τις 20 θα αποσταλούν στις 25 Σεπτεμβρίου, όσες γίνουν μεταξύ 21 και 30 θα αποσταλούν στις 5 Οκτωβρίου. Οι πρώτοι 420 πελάτες που θα κάνουν λογαριασμό και παραγγελία θα έχουν μόνιμη έκπτωση 5% για όσο καιρό θα υπάρχει το κατάστημα.

Αυτά γι αυτό το μήνα και φυσικά αρκετά άρθρα που θα βγουν στο μπλογκ. Καλό μήνα λοιπόν και καλές καλλιέργειες