Κανναβοσυζητήσεις

Πλήρης Έκδοση: Μέθοδος Bubble Hash - Iceolator η Isolator
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Περιμένω να μου έρθουν οι σακούλες και θα ετοιμάσω και την δικιά μου εκδοχή. Μεχρι να το ετοιμασω σκεφτηκα να ανοιξει μια συζητηση,μηπως γραφτουν εξτρα πληροφοριες απο τη κοινοτητα.

Το δοκιμαζω πρωτη φορα με 10λιτρες σακουλες, γενικα δεν φαινεται να ειναι δυσκολο, θελει να προσεξεις ορισμενα σημεια "κλειδια" για να πετυχεις το μεγιστο αποτελεσμα, στο μεταξυ, μεχρι να φτιαξω το ολο θεμα (θα βγαλω φωτος κλπ) παραθετω ενα περσινο βιντεακι απο τον Αμερικανο που το κανει με τις μεγαλες σακουλες, και εχει βρει 1-2 "πατεντες" για την καλυτερη διαχειρηση κατα τη διαδικασια

https://youtu.be/_u0IRC_akak 

Εσείς έχετε κάποιον ιδιαίτερο η δικό σας τρόπο να το κάνετε;
Ισως αν εχετε να δωσετε καποια tips;
Σύντροφε κάνω συχνα co2 , είχα παλιό νήμα. Με την επόμενη θα ανεβασω και λεπτομέρειες για τον ξηρό πάγο συγκεκριμένα, και διάφορες που βλέπω φορά με τη φορά. Το isolator  με τις πολλές σακούλες δεν το έχω κάνει, θα ήθελα να δοκιμασω.
Η φαση με τη μια σακούλα να πω την αλήθεια με έχει καραβολεψει. Εκτός οτι την επιμηνη μέρα απο το harvest έχω ηδη σοκολάτα να πιω!
@godfather έχεις ιδέα απο που μπορω να προμηθευτώ ξηρό πάγο εντος Αττικης??
Μήνες θελω να το κανω κ το κολοβαραω συνεχως Tongue
@prasinos καλησπέρα φιλαρακι. Alfa star fireworks. Περνεις τηλ μια μέρα πριν 2,50€ το κιλό τζάμπα. Γκουγκλαρε το αν μπορείς , δε με βγάζει το λιξνκ. Κολωνό είναι.
Ενα πολύ σημαντικό τιπ , είναι να έχουν κατάψυχθεί τα ζαχαροφυλλα αμέσως μετα το τριμινγκ. Κοινώς νοπα. Αν τα περάσεις ξερά απο τη σακούλα περνάει όλη η χλωροφύλλη και δε γίνετε πάστα μετα.
@prasinos
Για χρηση ξηρου παγου προσοχη

Δεν πρέπει να τον αγγίζετε με γυμνά χέρια-μπορεί να προκαλέσει κρυοπαγήματα
Μην αποθηκεύετε τον ξηρό πάγο σε πλήρως αεροστεγές δοχείο,γιατι το δοχείο μπορεί να εκραγεί λόγω της εξάχνωσης και της εξάπλωσης του CO2
Μην τον αποθηκεύετε σε καταψύκτη – η χαμηλή θερμοκρασία του ξηρού πάγου θα απενεργοποιήσει το θερμοστάτη του καταψύκτη
Χρησιμοποιείτε τον ξηρό πάγο σε καλά αεριζόμενο χώρο για να αποτραπεί η συγκέντρωση CO2 σε τοξικά επίπεδα

@trompetas αν χρειαστεισ παγο και δεν ξερεισ που θα βρεισ-με λεσ