Κανναβοσυζητήσεις

Πλήρης Έκδοση: ACE Seeds - Nep Jam
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
καλλιέργεια: δύσκολο φυτό, χρειάζεται αρκετό και δυνατό φως, δεν ανταποκρίθηκε καλα στο κόψιμο της κορυφής. σε φαγητό είναι μέτριο χρειάστηκε cal-mag.

φαινότυπος: κοντό φυτό με χοντρά σατιβιαρικα φύλλα. κατι σαν ιντικα με σατιβα άνθος. οχι πυκνό με κάλυκες χονδρούς γεμάτο κρύσταλλο και αρκετα φυλλα.

ωρίμανση:  3.5 μήνες

γεύση:  σε γεύση σίγουρα κατι γήινο και ενα 30% κατι λουλουδένια η φρούτα λιγο ξινά...μου θυμίζει κατι παλιά χορτα της αγοράς. το άρωμα είναι λίγο πιο δυνατό σε κατι γλυκό ξινό και λουλουδένιο.

μαστούρα: δυνατό χαρουμενο μούδιασμα στο κεφάλι το οποίο επικεντρώνετε στα μελίγγια και τους κάνεις μασάζ...βγάζει και μια γλυκια κούραση στο σώμα. δεν ειναι χορτο για τον υπνο. έτυχε να καπνίσω με τα απο τσίπουρα και η μαστούρα έπιασε τα κόκκινα με σχεδόν ψυχεδελική εμπειρία.

ιατρικό ενδιαφέρων: ...

σχόλια/παρατηρήσεις: αυτό το φυτό δεν γούσταρε στο τεντ μου, κοντό φυτό και έβγαλε ενα μέτριο σε όψη και πυκνότητα άνθος και γενικότερα δυσκολευόταν...ακριβός δεν έχω βρει τους λόγους που συνέβη αυτό άλλα με δυσκόλεψε...

καταρχάς στο κόψιμο της κορυφής φάνηκε να αργή να πάρει πάλι μπροστά.  αργότερα συζήτησε cal mag, δεν έπαιρνε καθόλου ύψος και άρχισε να φουσκώνει...στα τελειώματα έβγαλε μπανάνες οπού σχεδόν δεν πρόλαβαν να ανοίξουν και ηταν έτοιμο για κόψιμο έμεινε κοντό το φυτο και αναγκάστηκα δεν μπορούσε να πάρει δυνατό φως και ετσι δεν έβγαλε πυκνό άνθος???, ισως και είναι ένας λόγος που δεν πείρε ύψος και ήθελε δυνατό φως....αυτό που μου άρεσε ηταν η μαστούρα του, ηταν κατι συγκεκριμένο που πάντα στο έδινε,  η γεύση δεν με ενθουσίασε.

βαθμολόγια: 8.0/10