Κανναβοσυζητήσεις

Πλήρης Έκδοση: η προσωπικη μου φαρμακευτικη εμπειρια
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
θα ηθελα να σας πω κι εγω την ιστορια μου συνοπτικα και επι τη ευκαιρια να σας συστηθω.
η εμπειρια μου με την καναβη ηταν σε πολυ μικροτερη ηλικια και περιστασιακα,στην παρεα ενα τσιγαρακι κλπ...
τον τελευταιο χρονο,ασχοληθηκα με το να ψαξω κι εγω το θεμα της φαρμακευτικης καναβης,λογω του οτι ο ενας μου γιος εχει σπαστικη τετραπληγια...
εχοντας κανει ενεσεις μποτοξ ωστε να χαλαρωνουν περιστασιακα τα ποδια του και μην βλεποντας οφελη τοσα, ωστε να ρισκαρω να συνεχισουμε τις ενεσεις,αρνηθηκαμε σαν γονεις αυτη την προσκαιρη ουτως η αλλως "θεραπεια"..
προκειται να επισκεφτουμε τον κυριο οικονομοπουλο ωστε να μας κατευθυνει σε λαδι και δοσολογια,διοτι ειμαι χιλια τοις εκατο σιγουρη πως θα του προσφερει μυικη χαλαρωση στα ποδια και στα ισχυα ,με φυσικο τροπο..
και παμε τωρα στα δικα μου...
αντιμετωπιζοντας τον τελευταιο εναμιση χρονο καταθλιψη και παιρνοντας αντικαταθλιπτικα σε μικρες δοσεις (που ομως ηταν ικανες να μου δημιουργουν τρεμουλο,ασταθεια,πολυ εντονα ονειρα αν κοιμομουν) η γιατρος μου εδωσε ζαναξ (ευτυχως παλι σε μικρη δοσολογια)και κλονοτριλ για τον υπνο λογω του οτι ειχα συγχρονως και συνδρομο ανησυχων ποδιων (οσοι το εχουν,γνωριζουν ποσο ανυποφορο ειναι)
ξεκινωντας (τυχαια αραγε?)να καπνιζω καναβη τους τελευταιους 4 μηνες,(θεωρω ομως οτι το παρακανα )σταματησα τελειως τα ζαναξ και τα υπνωτικα,ο υπνος μου ειναι τελειος ,ηρεμος χωρις να ξυπναω δεκα φορες,το συνδρομο στα ποδια δεν με ενοχλει καν σαν να μην υπηρξε και φυσικα εχω την ηρεμια που μου προσφεραν τα φαρμακα αλλα χωρις καμια παρενεργεια...
ολα αυτα τα συζητησα με την ψυχιατρο που πηγαινω και η αποψη της ηταν η εξης..
εφοσον δεν ειδα κατι αρνητικο με την χρηση,εφοσον μπορεσω να ελεγξω τον αριθμο των τσιγαρων και εφοσον η καναβη δεν ειναι αγνωστου προελευσεως,συμφωνει με την συνεχιση της....μου ειπε πως το προβλημα θα το δημιουργησει μονο το οτι δεν γνωριζω με τι εχουν λιπανει-ψεκασει-κλπ και τι αλλο μπορει να περιεχει,οποτε της μιλησα και για καλλιεργεια,δεν ειπε κατι,εγνεψε καταφατικα(χαχα)
ετσι λοιπον αποφασισα να ασχοληθω για δικη μου χρηση και για μελλοντικη παραγωγη δικου μου λαδιου για το παιδι...
αυτα προς το παρον,οσο μπορουσα πιο περιληπτικα για να μην σας κουραζω,οτι απορια εχετε με ρωτατε...
χαρηκα που σας βρηκα Heart
καλώς ήρθες στο κλαμπ Smile
(σπαστική κολίτιδα...ψυχογενής αλλεργια...αγχος.. κατάθλιψη...κλπ κλπ)
καλώς ήρθες στο κλαμπ  Smile
(κατάθλιψη/ μη δηλωμένος.. άγχος.. κρίσεις πανικού..)

.
.
.
.
η φαρμακευτική κάνναβη- για το παιδί, την οικογένεια, τον άνθρωπό μας...
jackie poitras. στο facebook ίσως σε ενδιαφέρει
ναι,εχω μιλησει και με την τζακυ στην εκθεση καναβης και ειμαι στις ομαδες τους φεις.
(επισης θα ηθελα να μιλησω και για το σεξουαλικο του θεματος με την καναβη,αλλα ντραπηκα....χαχαχαχα!)
καλως ήρθες στη παρέα, χαιρομαι παρα πολύ οταν ακουω ατομα τα οποια εχουν βοηθηθεί απο τη κάναβη, μακάρι να γύριζα το χρονο πίσω κ να μπορούσε ο πατέρας μου να δοκιμάσει λάδι για το καρκινο που ειχε. ελπιζω σε λιγα χρονια να προχωρήσει το θέμα.
daliona μπορεις να δοκιμάσεις τη καναβη κ με ατμιση με ενα σταθερο ατμοποιητη, ειναι πιο ελεγχομενη η κατασταση κ δεν εχεις την επιβάρυνση του μολυσμένου καπνου.
καλη δυναμη.
αναβατοριο,εθιξες αλλο ενα θεμα που με απασχολει..
καπνιζα επι 34 χρονια,3 πακετα την ημερα και πριν δυο χρονια το σταματησα και ξεκινησα το ατμισμα,χωρις να αντεχω καν πλεον ουτε να μυριζω τσιγαρο...η πνευμονολογος μου δεν πιστευε την θεαματικη μου καλυτερευση(ημουν μισο βημα πριν την χαπ και με τουλαχιστον 3 πνευμονιες καθε χρονο,οι οποιες σταματησαν.ξεκινησα τζοκινγκ κλπ..μεχρι.....την μπιπ την μερα που καπνισα την καναβη...πλεον δεν ξαναεβαλα στο στομα τον ατμο,οποτε παω να κανω πνιγομαι και σταματησα το ατμισμα...επισης το τσιγαρακι με καναβη το απολαμβανω πολυ γαμωτο...
(28-03-2018, 11:19 )daliona Έγραψε: [ -> ]ναι,εχω μιλησει και με την τζακυ στην εκθεση καναβης και ειμαι στις ομαδες τους φεις.
(επισης θα ηθελα να μιλησω και για το σεξουαλικο του θεματος με την καναβη,αλλα ντραπηκα....χαχαχαχα!)

να μην ντρέπεσαι για τίποτα το οποίο έχεις δικαίωμα να απολαύσεις.. Smile
αν θες δοκίμασε κάποια στιγμή εδώ (στο φόρουμ) να μιλήσεις, επειδή είναι πιο απρόσωπο
να σου δωσω ενα tip


τον sig-p420 να τον εχεις απο "κοντα" εσυ :p δε θα χασεις, ψαξε τα θεματα του και οσα εχει γραψει και θα με θυμηθεις (αν δεν το χεις ηδη κανει δηλαδη)
(28-03-2018, 11:25 )nimas Έγραψε: [ -> ]να μην ντρέπεσαι για τίποτα το οποίο έχεις δικαίωμα να απολαύσεις..  Smile
αν θες δοκίμασε κάποια στιγμή εδώ (στο φόρουμ) να μιλήσεις, επειδή είναι πιο απρόσωπο

ναι,εννοουσα ετσι στο ξεκαρφωτο..
εδω προχθες περνουσα μπροστα απο μπατσους στην πατησιων και ειχα αναμμενο τσιγαρακι,λες να εχω προβλημα να μιλησω για το σεξουαλικο του θεματος? :d
εχει συζητηθει ποτε κατι παρομοιο,μηπως συνεχισω εκει?
έχουμε ξανασυζητήσει για τις καυλωτικές ιδιότητες της κάνναβης σε παλιά θέματα .
ένας από τους βασικούς λόγους που καλλιεργώ κάνναβη είναι αυτή η ηδονική πλευρά της . αλλεπάλληλες στύσεις και αλλιώτικη αίσθηση της ερωτικής πράξης . όταν και οι 2 είναι φτιαγμένοι ,είναι ακόμα καλύτερα .