Κανναβοσυζητήσεις

Πλήρης Έκδοση: απορία για Ταχυδρομική θυρίδα,ΕΛΤΑ,σπόρια,Deep web
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
καλησπέρα μάγκες, με συγχωρείτε που είμαι εκτός θέματος αλλά είχα την απορία που έχει να κάνει σχετικά με το ελτα και παραγγελίες μέσω deep web,ξέρετε άμα είναι ασφαλείς να κάνω μια παραγγελία μέσω ταχυδρομική θυρίδα της ελτα?
καλησπερα, φυσικα και δεν ειναι ασφαλες να παραγγελνεις οτιδηποτε μεσω dark web. δε νομιζω να σου πει κανεις οτι δεν ειναι ρισκο
απ την άποψη του 'παίρνω κάτι απο dark web χωρίς να ξέρω απο ποιον και αν θα μου ρθει οτι λέει ή αν θα έρθει καν κτλ' τότε οχι δεν είναι ασφαλές..
αν λες για το θέμα των ελτα κ αν θα ανοίξουν ή θα κάνουν έλεγχο.. οχι δεν έχεις θέμα.

αλλά πλέον με τόσα σποράδικα.. σπόρια απο dark web? whyy...? να μου λεγες για χόρτο ή τπτ άλλο ναι.. αλλά όλο και κάπου κοντά σου θα ναι ενα σποράδικο.. ή online εχεις άπειρες επιλογές.. ελλάδα και εξωτερικό..
προφανώς δεν θες σποράκια... άλλα θες.

ξέρω κόσμο που παραγγέλνει σπίτι του, αλλά αυτός που ξέρω όχι απλά σκαμπάζει από κομπιούτερ τα φυσάει, για να ρωτάς άστο δεν είναι για μας.
(01-16-2020, 05:28 PM)parisgr1 Έγραψε: [ -> ]καλησπέρα μάγκες, με συγχωρείτε που είμαι εκτός θέματος αλλά είχα την απορία που έχει να κάνει σχετικά με το ελτα και παραγγελίες μέσω deep web,ξέρετε άμα είναι ασφαλείς να κάνω μια παραγγελία μέσω ταχυδρομική θυρίδα της ελτα?
χαχαχαχαχ αστο καλυτερα εαν ξες απο tor ναι αν δεν ξες αδερφε αστοοο.... 

να στο ελεξουν δεν παιζει να υπαρχει θεμα αλλα ... μαντεψε πρεπει να ξες τι λενε τα κομπιουτερσ και οι αριθμοι 
δεν ειναι παιξε γελασε
επίσης οι συναλλαγές γίνονται σε bitcoin.