Καλώς Όρισες, Επισκέπτη |
Πρέπει να εγγραφείτε για να μπορέσετε να δημοσιεύσετε στην σελίδα μας.
|
|
|
Λεπτομέριες για outdoor |
Δημοσιεύθηκε από: Manifesto - 02-03-2015, 20:58 - Συζήτηση: Εξωτερική καλλιέργεια
- Απαντήσεις (67)
|
 |
καλησπερα μαγκιτες μου.επανερχομαι με μερικες ερωτησουλες αν μπορειτε να βοηθησετε γιατι ετοιμαζομαι να προχωρησω σε καποιες παραγγελιες και θα ηθελα τη βοηθεια σας οσων αφορα καποιες λεπτομερειες.
1ον.γλαστρα.
ποιο πιστευετε οτι ειναι το καταλληλο μεγεθος γλαστρας για εξωτερικη καλλιεργεια με αυτοματο(white widow)? φανταζομαι οτι οσο πιο μεγαλη ειναι,τοσο καλυτερη ποσοτητα θα παρεις...μια 15αρα καλα ειναι η να παω σε 20αρα? (για air pots σκεφτομαι παντως).
2ον.λιπασματα.
λεω να παω για ανοργανο λιπασμα λογω του οτι θα δουλεψω με αυτοματα και τα ανοργανα δρουν γρηγοροτερα (καλα το σκεφτομαι?).εχω ακουσει καλα λογια απο σας για τα advanced nutrients τα οποια εχουν και ph perfect technology.εκτος απο τα βασικα connoisseur grow & bloom,θα ηταν καλο να παρω και καποιο αλλο,οπως καποιο ριζοτονικο ας πουμε και αν ναι τι μου προτεινετε?
3ον.χωμα.
εχετε να μου προτεινετε καποιο? για το biobizz all mix διαβαζω συχνα.εκτος απο οτι θα πρεπει να ριξω στον πατο της γλαστρας περλιτη.θα πρεπει να αναμιξω και μεσα στο χωμα καποια ποσοτητα ή φτανει αυτο που εχει μεσα ηδη?
4ον.νερο.
α)τι πιστευετε οτι ειναι καλυτερο.να ποτιζω με πολυ καλο φιλτραρισμενο νερο της βρυσης? (δεν μενω αθηνα)
β)η να ποτιζω με νερο απο ποταμι? φανταζομαι ειναι παρομοιο με της βροχης...
συγνωμη για το μακροσκελες κειμενο.εχω διαβασει ολα τα αρθρα και σχεδον ολα τα ποστ,αλλα λογω του οτι ειμαι τελειως ασχετος και λογω του οτι παω για εξωτερικη θα ηθελα τη βοηθεια σας και τη γνωμη σας σε αυτες τις λεπτομερειες πριν προχωρησω στις αγορες μου.
ευχαριστω!
|
|
|
|