Καλώς Όρισες, Επισκέπτη |
Πρέπει να εγγραφείτε για να μπορέσετε να δημοσιεύσετε στην σελίδα μας.
|
Στατιστικά Συζήτησης |
» Μέλη: 3.500
» Τελευταίο Μέλος: STERGIOS01
» Θέματα Συζήτησης: 5.672
» Δημοσιεύσεις Συζήτησης: 167.158
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
LED vs εξαερισμος. |
Δημοσιεύθηκε από: the Emperor - 26-02-2015, 05:29 - Συζήτηση: Για αρχάριους
- Απαντήσεις (29)
|
 |
κατ αρχας χαιρετω ολα τα φιλαρακια εδω μεσα! εν δευτερις να πω οτι ειμαι νεος καλλιεργητης που οπως πολλοι σιχαθηκαν την κακη ποιοτητα και την αισχροκερδεια. αποφασισα λοιπον να κανω κατι δικο μου με σεβασμο προς το ιδιο το φυτο, τον εαυτο και την τσεπη μου :d :p μετα απο εκτενη ερευνα κατασταλλαξα στις λαμπες led γιατι δυστυχως δεν μπορω να εγκαταστησω ενα συστημα εξαερισμου στο χωρο μου. παρακαλω πολυ τους συναδελφους που εχουν εμπειρια στην ευγενη αυτη ασχολια να με βοηθησουν και να μου προτεινουν αξιολογες (αλλα αν γινεται και οικονομικες) led λαμπες η κατι αλλο που μπορει να με βοηθησει. συνοπτικα ο χωρος μου ειναι: 1.35 υψος 1.28 μηκος και 0.57 πλατος εντοιχισμενη ντουλαπα. ευχαριστω εκ των πρωτερων!!!
|
|
|
Βοηθεια για φωτισμο led |
Δημοσιεύθηκε από: clerk - 23-02-2015, 02:22 - Συζήτηση: Για αρχάριους
- Απαντήσεις (1)
|
 |
χαιρετω την παρεα.λοιπον παιδια καλιεργω σε 1,2m2 tent με 600w mh για αναπτυξη και 600w hps για ανθοφορια.
χρειαζομαι 2 φωτιστικα led για να καλυψω τις δυο "πισω" σκοτεινες γωνιες της σκηνης και γενικα για εμπλουτισμο φασματος.
ο προυπολογισμος μου ειναι γυρω στα 150€.καλοδεχουμενα και τα link προιοντων.ευχαριστω...
|
|
|
Το πρώτο μου ''παιδάκι'' |
Δημοσιεύθηκε από: Doctor - 19-02-2015, 17:26 - Συζήτηση: Για αρχάριους
- Απαντήσεις (14)
|
 |
γεια σας και από μένα.μετά από πολύ καιρό και ενώ έχω ξοδέψει άπειρα λεφτά σε άχρηστες φούντες που δεν την ''ακούς'' ή ξαπλώνεις στον καναπέ και είσαι σαν ζόμπι,αποφάσισα να καλλιεργήσω και εγώ το πρώτο μου φυτό.
τοποθέτησα τη γλάστρα στην ντουλάπα του δωματίου και την ''έντυσα'' γύρω-γύρω με χαρτί αντανάκλασης.δεν έχω δυνατότητα να τοποθετήσω σύστημα εξαερισμού για αυτό αφήνω λίγο ανοιχτή τη πόρτα.
η ποικιλία που έχω επιλέξει λέγεται white diesel haze automatic 70% sativa όπως αναφέρει το site.
για φωτισμό ufo led 90w 12/12 φως-σκοτάδι και το ποτίζω κάθε 3 ημέρες με 500ml νερό.
είμαι στην 8η εβδομάδα καλλιέργειας και τα πρώτα φυλλαράκια έχουν κιτρινίσει και μερικά έχουν πέσει.είμαι σε καλό δρόμο ή χρειάζεται και κάτι άλλο?επίσης αν έχει χρησιμοποιήσει κάποιος την ίδια λάμπα ή την ίδια ποικιλία να μου πει τις εντυπώσεις του.θα ανεβάσω και μια φωτό για να μου πείτε πόσα γραμμάρια μπορεί να βγάλει.
|
|
|
super alban haze apories |
Δημοσιεύθηκε από: dashogunz - 18-02-2015, 17:17 - Συζήτηση: Για αρχάριους
- Απαντήσεις (10)
|
 |
λοιπον ειχα γραψει πριν λιγο καιρο για επιλογη στραιν που ηθελα τελικα ακυρο αποφασισαμε για αρχη να βαλουμε απλα αλβανο να δουμε πως θα παει και για σπορια βλεπουμε στην συνεχεια . εχω να ρωτισω καποια πραγματα 1)ο χωρος μας ειναι ντουλαπα υψους1,5m μηκους1m(δηλαδη οι δυο πορτες μαζι σε μικος ειναι 1μ) πλατους50cm 2)για λιπασματα και τετοια θα παρουμε κατι generic σε φαση κατι απο τα leroy merlin και ηθελα να μου πει κανεις αν εχει να προτινει τιποτα 3) λεμε να βαλουμε 2 55w cfl απλα επειδη το budget μας ειναι αρκετα μικρο , απο οτι ειχα διαβασει θελει 6500k για vegetative και 2700k για flowering προφανως το καλυτερο θα ηταν να παρουμε 2 απο το καθε ειδος και να τις αλλαξουμε οταν χρειαστει αλλα αν δεν μπορουμε τι θα ηταν καλυτερο μια του καθε ειδους ή 2 ιδιες και αν 2 ιδιες ποιες? 4) για γλαστρα δεν ειμαι σιγουρος ποσα λιτρα αλλα νταξει αυτο πιστευω ειναι το λιγοτερο σημαντικο με την εννοια οτι παω μια μερα και περνω μια 5) τι εχετε να προτεινετε για φθηνο reflectiv υλικο , το αλουμινοχαρτο φανταζομαι δεν κανει ετσι?
|
|
|
|