![]() |
[Indoor] Critical FEM (Seed Stockers) - Εκτυπώσιμη Έκδοση +- Κανναβοσυζητήσεις (https://gr420.info/forum) +-- Συζήτηση: 2) Καλλιέργεια κάνναβης (https://gr420.info/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Συζήτηση: 7) Ημερολόγια Συζητήσεων (https://gr420.info/forum/forumdisplay.php?fid=64) +--- Θέμα: [Indoor] Critical FEM (Seed Stockers) (/showthread.php?tid=10917) |
Critical FEM (Seed Stockers) - Dirtygrowing - 10-05-2021 Καλημερα κ καλη εβδομαδα σε ολη την ομαδα ![]() ![]() RE: Critical FEM (Seed Stockers) - Dirtygrowing - 15-05-2021 Καλημεριζω την ομαδα ![]() [attachment=6499] [attachment=6500] [attachment=6501] RE: Critical FEM (Seed Stockers) - Dirtygrowing - 21-05-2021 Γεια σας κ παλι,κ καλες καλλιεργειες συντροφοι,λογω αλλαγης σχεδιου το φυτακι μπηκε προχθες σε 10l airpot κ μπηκε σε ωραριο 12-12 μολις 23 ημερων!!Εσκασαν 2 σπορακια που δν υπολογιζα κ οπως παντα καταφερα κ τα στριμωξα ![]() ![]() RE: Critical FEM (Seed Stockers) - Dirtygrowing - 06-06-2021 Καλημερα,καλη Κυριακη σε ολους!!Αργησα να ανεβασω update λογω δουλειας τελευταια κ σμρ ειναι ευκαιρια που υπαρχει ο χρονος ![]() ![]() RE: Critical FEM (Seed Stockers) - Dirtygrowing - 20-06-2021 Χαιρετω ολη την ομαδα,καλημερα κ να εχουμε μια ωραια,χαλαρη Κυριακη!!Αυτες τις 2 εβδομαδες που δν εμπαινα(λογω δουλειας κ χρονου) το κοριτσι εχει προχωρησει αισθητα νομιζω κ για την ελαχιστη αναπτυξη που ειχε παλι καλα..Ειναι 50 ημερων περιπου,το φαγητο του αυτη την στιγμη 2,5ml Bloom-1,5ml Grow-2ml Big Bud ποτισμα παρα ποτισμα συν Algamic & CalMag που μπαινουν 1 φορα καθε 8-10 μερες απο 2ml..Ευτυχως απο τετρανυχο κ αλλα θεματα παμε καλα,μου λειπει επισης ενας εξαερισμος για την 80ρα,θα ειναι η πρωτη αγορα μολις πληρωθω..Επισης να αναφερω οτι σταματησα εδω κ καποιο καιρο να μετραω κ να ασχολουμαι με το PH κ πραγματικα ησυχασε το κεφαλι μου κ ουτε κιτρινα φυλλα,ουτε καψιματα πια(δεν το προτεινω σε κανεναν φυσικα)..Λειπει η αναπτυξη που δν εκανε κ παρεμεινε νανακι απλα επειδη εχω κ αλλα φυτα παντα βαζω 1-2 που κανω τα "δικα μου",προσπαθω να παρατηρω τις αλλαγες κ να δοκιμαζω οτι σκεφτομαι πανω σε αυτα κ ταυτοχρονα να εχω αλλα 2 που τρεχουν κανονικα...Καλη συνεχεια κ καλες καλλιεργειες παιδια!!![attachment=6974][attachment=6975][attachment=6976] RE: Critical FEM (Seed Stockers) - godfather - 20-06-2021 Ωραία χρωματα, πολύ τίμια ποικιλία! Το λαμπάκι στην μπαλαντεζα δουλεύει στο σκοτάδι.? Αν ναι ενοχλεί τον ύπνο τους. Βάλε Τάνια. Καλη συνέχεια. RE: Critical FEM (Seed Stockers) - Dirtygrowing - 24-06-2021 (20-06-2021, 16:03 )godfather Έγραψε: Ωραία χρωματα, πολύ τίμια ποικιλία! Το λαμπάκι στην μπαλαντεζα δουλεύει στο σκοτάδι.? Αν ναι ενοχλεί τον ύπνο τους. Βάλε Τάνια. Καλη συνέχεια. Φιλε πραγματικα δν το ειχα σκεφτει αυτο,ευχαριστω για τα λογια σου,καλη συνεχεια κ στα δικα σου ![]() RE: Critical FEM (Seed Stockers) - Dirtygrowing - 28-06-2021 Γεια σας συνκαλλιεργητες,καιγομαστε φουλ ζεστη αυτες οι μερες ![]() RE: Critical FEM (Seed Stockers) - Dirtygrowing - 06-07-2021 Καλημερες κοσμε,το κοριτσι ειναι σε ωραια φαση παει προς το τελος του σιγα σιγα,κοπηκαν 2 κλαρακια για δοκιμη περισοοτερο κ για την φαση που βρισκετε μου αρεσε μπορω να πω,κατι εκανε!!2 φορες ακομα θα βαλω απο 2ml BigBud κ μετα με σκετο νερακι για οσο τραβηξει,απροβληματιστο γκροου αν κ το βαραει η ζεστη το καημενο τωρα τελευταια..Για τον σκοπο που το εβαλα κ για την προσοχη που του εδωσα (ελαχιστη) θα ελεγα πως ειμαι ευχαριστημενος,καλη συνεχεια κ καλα μπανια ομαδα!!! Υ.Γ. Δεν ξερω τι κανω λαθος κ βγαινουν πλαγια οι φωτο [attachment=7111][attachment=7112][attachment=7113] |