Euforia auto Dutch passion
#1
καλλιεργεια:ευκολο φυτο πηρε βεβαια χρονο να ωριμασει κ να κοψω αλλα, εμενα σαν αρχαριο δεν με δυσκολεψε καθολου παροτι εφαγε κ κρυο κ ειχε κακοτοπιες, αποδοση βεβαια ειχε μικρη γυρω στα 40γρ αλλα προκειται ομως για αα χορτο.

ωριμανση: στεγνωσε εξω για καμμια βδομαδα και περιπου δεκα μερες στα βαζα, μετα μπηκε boveda για σταθεροποιηση, η ωριμανση εγινε εμπειρικα καθοτι δεν εχω μετρητη υγρασιας .

φαινοτυπος: στην οψη εδειχνε για σατιβακι παρολα αυτα δεν εχει ακριβως σατιβα αποτελεσματα. και ετσι ερχομαστε στη..

μαστουρα: πολυ χαλαρωτικο χορτο οτι πρεπει για chill σε μια παραλια η οπου αλλου σας αρεσει, γλυκια μαστουρα κ με διαρκεια, μια απαλη ευφορια σε κατακλυζει κ σε παει σε ροζ συννεφο κ σε κραταει εκει, σε αφηνει παλι γλυκα κ πιθανον να νιωσεις ενδιαμεσα κ προς το τελος την επιθυμια να φας κ να κοιμηθεις, δεν ξερω αν επαιξε ρολο το οτι το εκοψα αργα παντως δεν ειναι καθολου φαση ενεργειας, το μονο που θες μετα απο τετοιο χορτο ειναι να αραξεις και να το απολαυσεις, δεν εχει το super potency αλλα παραμενει σχετικα δυνατο για αυτοματακι.

γευση: πολυ απαλη με υφος σκανκ στο αρωμα κ καπως γλυκο φρουτωδες, απο τα πολυ γευστικα

φαρμακευτικο ενδιαφερον: δεν ειμαι σιγουρος αν θα επρεπε να το προτεινω για φαρμακευτικη χρηση καθοτι σε cbd ειναι χαμηλα, παρολα αυτα πολλοι θα μπορεσουν να χαλαρωσουν ευκολοτερα με ενα χορτο σαν αυτο κ οπωσδηποτε θα τους ανοιξει την ορεξη και στο τελος θα κοιμηθουν πολυ καλυτερα.

συνοψηζοντας: θα βαζα βαθμο 9/10 επειδη ειναι το ειδος του χορτου που μου αρεσει, τερμα chill δλδ, αν παντως θελετε ενα αυτοματο με σατιβα σπινταριστο εφεκτ μην πονταρετε στο συγκεκριμενο
Απάντηση
#2
Θεραπευτικά εχει περισσότερη αξια η THC απο το CBD. Βεβαια αναλογα την παθηση κλπ, αλλα ας πουμε ενας καλος συνδυασμός με υψηλα ποσοστα οχι μονο απο αυτα τα 2 αλλα ολα τα καναβινοειδη ειναι η καλυτερη λυση.. και οσο περισσότερα strain τοσο καλυτερα..  ευχαριστουμε για το Review  @vampirion !

Ποσο σου πηρε να κοψεις απο σπορο btw..?
Απάντηση
#3
@"Demetris" η dutch passion ελεγε πως σε 12 βδομαδες κοβεις, εγω προσωπικα το αφησα κ εκοψα στη 15 βδομαδα, στις 12 ηταν οντως αγουρο ομως οχι οτι απλα ηθελα πιο πολυ cool feeling, πιστευω γυρω στις 13-14 θα ηταν πιο ενεργητικο αν εκοβα
Απάντηση
#4
@vampirion Ωραιος. Πας ξεραινεσαι μ αυτο μετα δηλαδη ..?
Απάντηση
#5
@"Demetris" ε οπως με ολα σχεδον ,προς το τελος χαλαρωνεις κ εισαι για υπνο, ειναι δυνατουτσικο παντως, για αυτοματο δλδ
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)