Οτι να ναι λέμε, το επίσημο off-topic νήμα
#62
Καλησπερα σε ολους κι από εμένα.

Μετα απο καποιες μερες που άνοιξε ξανά το φόρουμ θα ηθελα να καταθέσω την αποψη μου ως σχετικά νέος χρήστης.

Οταν βρηκα αυτο το φόρουμ μου έκαναν δυο πράγματα εντύπωση.Και καλη αλλα και κακη.
Το πρώτο ήταν ότι ο καθενας μπορούσε να προκαλέσει οποιαδήποτε δυσάρεστη κατασταση και να ταράξει την ισορροπία του φόρουμ.
 Αυτο διορθώθηκε χάρη στο μεράκι των παιδιων που έδωσαν από τον ελεύθερο χρόνο τους για να κάνουν όλη αυτή την αλλαγή. 
Ολη η διαδικασία με την πιστοποίηση ειναι πραγματικα εξαιρετική κίνηση και πολυ μελετημένη. Να δώσω ένα μεγάλο μπράβο σε ολη την ομάδα!

Από την άλλη καλη εντύπωση μου είχε κάνει οτι ολοι ηταν προσιτοι για κουβέντα και τις περισσότερες φορές πρόθυμοι να βοηθήσουν.
Δεν σας κρύβω ότι αυτός ήταν και ο λόγος που άρχισα να κανω ημερολόγιο. Το να συζητάς για κατι που δεν μπορείς να το πεις με τον καθένα εκτος φόρουμ ηταν για εμενα σοβαρό πλεονέκτημα. 
Μέσα από αυτές τις συζητήσεις εγω καταφερα να ολοκληρώσω την πρωτη προσπάθεια μου και να σώσω τα φυτα απο διαφορα που συνέβησαν.Για μενα υπήρξε πολυ βοηθητικό.
Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει γιατί μπήκε αυτή η απόσταση ξαφνικά ανάμεσα στους ανθρώπους που μπαίνουν εδω.
Κανόνες πρέπει να υπάρχουν σιγουρα αλλα ξαφνικά αρχισα να φοβάμαι να γράψω η να σχολιάσω κατι μην θεωρηθεί άκυρο το σχόλιο η περιττό .
Για όλους εμάς που καλλιεργουμε για τον εαυτό μας το φόρουμ αποτελεί τον χώρο που μπορούμε να εκφραστουμε ελεύθερα και αυτο μας έκανε να το αγαπησουμε ακομα και εμεις οι νεοφερμένοι. 
Στα μάτια μου δεν φαίνεται κακη η επικοινωνία μέσω των ημερολογίων.Και μου ειναι δυσκολο να κατανοήσω τον λόγο που περιορίστηκε αυτο τόσο πολύ.

Θεωρώ ότι δεν θα ηταν κακη μια αναθεώρηση στην πολιτική αυτή. Πάντα με σεβασμό στο φόρουμ και στην κοινότητα.
Το λέω με αγαπη πραγματικα στηρίζοντας απολυτα την κοινότητα και την προσπάθεια που έχει γίνει.

Heart

Περα απο αυτα προσωπικά όλες οι νέες κατηγορίες μου αρέσουν αρκετα και εχουν στηθεί ετσι που κάνουν ευκολότερη την ανάγνωση αλλα και την εύρεση των απαντησεων που αναζητούμε συνήθως.
Ξαναλέω ότι η δουλεια που έγινε κατά την γνώμη μου είναι εξαιρετική και οι περισσότερες αλλαγές ηταν εύστοχες και απαραίτητες!
Χρωστάω κέρασμα!

Τα σεβη μου !
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Οτι να ναι λέμε, το επίσημο off-topic νήμα - από pasas25 - 11-05-2021, 03:41

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)