Οτι να ναι λέμε, το επίσημο off-topic νήμα
...Χαιρετώ όλους όσους έχουν απομείνει στο φόρουμ ...!
...Βασικά χρειάζομαι μερικές συμβολές με σπόρια...
Κάνω προετοιμασία για να ξεκινήσω από την άνοιξη την καλλιέργειά μου εξωτερικά κ πάλι μια που είμαι σε αυτόν τον τομέα δλδ της εξωτερικής καλλιέργειας ..Από Φ/Π σπόρους στην επιλογή μου είμαι εντάξει πιστεύω..Από αυτόματα δεν είμαι Confused  επειδή δεν γνωρίζω καλά τα αυτόματα φυτά ακόμη...Σκέφτομαι να βάλω μερικά για να έχω λίγο φου πρόωρο για μένα μέχρι να φύγουν τα υπόλοιπα Σεπτ-Οκτ μήνα..
Ποιες αυτόματες ποικιλίες να κοιτάξω ? Καμιά συμβουλή-γνώμη τπτ από κάποιον κύριο η κάποια κυρία ?
Ψάχνω ποιο πολύ για ανθεκτικές ποικιλίες με μεσαία απόδοση -με λίγα λόγια για κανονικές ποικιλίες που να δίνουν κ λίγο γκάζι στο κεφάλι...!
---Προς το παρόν προετοιμάζω το έδαφος---Θα ξεκινήσω με φωτό της καβάντζας μου σύντομα--Για να σας δείξω την προεργασία μου για το 2022...! Σήμερα έπεσε κοπριά πουλερικών με στάχτη για εμπλουτισμό στο έδαφος κ ρύθμιση του πεχά εδάφους..
Κατά τέλη του Μαρτίου θα ξεκινήσω με τα σπόρια ..!
Καλές καλλιέργειες σε όλους μας για την φετινή μας την χρονιά με υγεία πανω απο ολα  Heart  !
---Λέω να βάλω 10 φ/π για να τα προλαβαίνω στην καλλιέργεια ...και για να είναι βιώσιμα τα έξοδα των φαρμάκων μου...!
Πάλι με biobizz θα καλλιεργήσω ....Μακάρι να μην αυξηθεί η τιμή τους κ θα χρειαστώ πολλά μπουκάλια για να τα ταίσω από τον Ιούλιο μήνα κ μετά ουφφ..Άντε να δούμε ...! Θα είμαστε μαζί φέτος όλη την χρονιά κ πάλι Wink  !
Ο Κωνσταντίνος <---δλδ εγώ---πήρε την απόφαση να πάρει το ρίσκο της χρονιάς μαζί σας κ πάλι Wink  !

Με ρώτησες τρομπέτα αν έχω τις φωτογραφίες μου από τις προηγούμενες τις καλλιέργειες μου επειδή τα άλλα νήματα προφανώς καταστράφηκαν ύστερα από όλα αυτά με τους χάκερς που συνέβησαν εδώ κ σου απάντησα ότι όλα τα έχω στο pc μου κ είναι όλα οκ..!
Αν θέλεις μπορείς να με κατευθύνεις τι κ πως κ που μπορώ να τις βάλω στην σελίδα...Να ξανα ανακτήσω τα χαμένα...Έχω τον χρόνο μου ελεύθερο για να ασχοληθούμε με αυτό το θέμα αν θέλεις κ έχεις τον χρόνο σου με λίγα λόγια..Από την άνοιξη θα είμαι πολύ απασχολημένος κ πάλι πρωί-απόγευμα ...Καλά είναι να ασχοληθούμε τώρα μέσα σε αυτό το διάστημα που είμαι κάπως ελεύθερος στον χρόνο μου..Τα έχετε αλλάξει όλα στο φόρουμ κ είμαι κάπως στα χαμένα εδώ μέσα ακόμη...Δεν καλλιέργησα πέρσυ κ έχασα επεισοδια...Έχω από το 2017 κ το 2020 μέσα΄στα αρχεία μου...
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Οτι να ναι λέμε, το επίσημο off-topic νήμα - από 7LEAF - 21-01-2022, 01:28

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 Επισκέπτης (ες)