Οτι να ναι λέμε, το επίσημο off-topic νήμα
.............Καλημέρα σας !
Ναι μου το το είχες προτείνει το καλοκαίρι τρομπέτα αλλά εγώ έτρεχα πανικόβλητος στην δουλειά μου κ δεν είχα τον χρόνο μου για να διαβάσω τις αλλαγές του φόρουμ,δεν έτρεχα και κάποια καλλιέργεια κ είπα να μην σας ενοχλώ με άσκοπα μπλα,μπλα σαν την γυναικούλα...
Είμαι και από υπολογιστές λίγο σκράπας γενικά,και μου φάνηκε λίγο κάπως δύσκολο για την αλήθεια,κ έτσι το άφησα για την συνέχεια..
..Σε ρώτησα πριν κάποιες μέρες να κάνω τις εκκρεμότητες τώρα που είμαι στο ταμείο κ έχω τον ελεύθερο χρόνο μου και μου απάντησες όταν αρχίσω να καλλιεργώ θα με βοηθούσες αν δεν κάνω λάθος..Η κάτι θα κατάλαβα λάθος εγώ μάλλον..
Θα ψάξω σήμερα να το κάνω αυτό που μου λες..Τις έχω όλες τις εικόνες από τα προηγούμενα grow..Απλά δεν ξέρω που να τις ανεβάσω-η πρέπει να κάνω κάποιο καινούριο νήμα κάπου . Εδώ με μπερδεύει κάπως αυτην την στιγμή ..

Τζόρτζ.....Τα καλά τα λόγια τα αξίζεις έτσι κ αλλιώς !
Η γνώση είναι δύναμη ! Για μένα είσαι ένας από τους μεγάλους μάγκες !
Έκανα κ εγώ βιολογικές καλλιέργειες μικρός κ αυτές ήταν από έλλειψη γνώσης Big Grin  δλδ ...Στο χώμα με νερό,κοπριά,γάλα,και ψοφίμια πουλερικών...Μια τρύπα στο νερό με άλλα λόγια Big Grin  ...Αλλά κάτι γίνονταν κ αυτό από τύχη του αρχάριου μάλλον ...Έβαζα 10 δέντρα κ περίμενα την ανθοφορία για να δω ποια είναι αρσενικά κ ποια φιλικά ...Όλο γκάφες άστα...Και σπόρια από τα φου που αγόραζα από παλιούς.
Μια μικρή διευκρίνηση λίγο ---Γαρίδες καβούρια θαλασσινά η λιμνήσια ? Η δεν έχει σημασία ?

--Τρομπέτα το βρήκα τελικά και έστειλα φωτογραφίες στο θέμα πιστοποίηση----για δες λίγο--τα έκανα όλα σωστά
--Μήπως χρειάζεται κάτι να διορθώσω
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Οτι να ναι λέμε, το επίσημο off-topic νήμα - από 7LEAF - 09-02-2022, 13:33

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)