Θέμα με την καλλιέργεια!
#1
Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ που με δεχτηκατε. Πριν κανω μια πιστοποίηση χώρου στην συνέχεια θα ήθελα μια μικρή βοήθεια γιατί από το πολύ διάβασμα κάηκαν και τα υπόλοιπα εγκεφαλικά κύτταρα και άκρη δεν βγάλαμε, χαχαχαχα!
Λοιπόν, έχω ένα αυτόματο Banana punch.
Είμαστε στον δεύτερο μήνα και κατι(ακριβώς 10 εβδομάδων) και δεν έχουμε ανθίσει ακόμη. Είμαστε στην υποτιθέμενη ακόμη προανθηση με τα calyx να έχουν τριχίδια λευκά αλλά μέχρι εκεί. Ακόμη μεγαλώνει.
Είμαστε σε γλάστρα 30 λίτρων, έχω αλλάξει σε λάμπας θερμές των 6.500κ και 100w η μία. Έχω 2. Ύψος από το λουλούδι 4 εκατοστά, σε τέντα 40×40 και ανεμιστήρα.
Έχω διαβάσει διάφορα άλλα ακόμη δεν είμαι σίγουρη.
Άλλαξα τον κύκλο του φωτισμού σε 12/12 και λόγο 10ης εβδομάδας έβαλα μια ποσότητα σε 2 λίτρα νερό 1,6 λίπασμα ανάπτυξης και 1,2 λίπασμα άνθησης με σιλικόνη 2ml και ph στο 6.
Κάποια φλασκοι( calyx) έχουν καφετησει τελείως και έχουν πέσει και κάποιοι που είναι ακόμη πράσινοι τα τριχίδια τους έχουν γίνει καφέ. 
Θα ήθελα την γνώμη σας γιατί είναι κρίμα να πάνε στον κάδο οι κόποι, και αν δεν βγάλουμε θα έχουμε θέμα γιατί δεν θα μπορουμε να κοιμηθούμε παιδιά,χαχαχα!
Θα στείλω μετά φωτό αν χρειάζεστε κοντινές, γιατί έχω μόνο μακρινές.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
Θέμα με την καλλιέργεια! - από MarilenaL - 04-07-2021, 16:09

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)