Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
πληροφοριες σχετικα με καλλιεργια σε εσωτερικο χωρο οικιας
#4
Καλησπερα ,

Εχετε απολυτο δικιο, οποτε παμε στις περεταιρω λεπτομερειες

Σκεφτομαι 2 σημεια μεσα στο σπιτι ετσι οπως ειναι διαμορφωμενο

1. Το πρωτο που ειναι λιγο πιο κρυμμενο ας πουμε ειναι σε μια αποθηκη χωρις καμια προσβαση σε παραθυρο η ανοιχτο χωρο οι διαστασεις ειναι 80x50x70 (μηκος/πλατη/υψος).
2. μεσα σε μονοφυλλη ντουλαπα 50x50x140 επισης χωρις ιδιαιτερη προσβαση σε παραθυρο αν δεν γινεται διαφορετικα θα βγει η προσβαση και diy σε παλιο παραθυρο.

Θελω να αποκλεισω τελειως την μυρωδια (η εστω οσο περισσοτερο γινεται ), στο σπιτι παρολο που πινω σχεδον καθε μερα με 2 κυπελακια ona και κανα αρωματικο (λαδι και το αυτοματο της airwick ) το εχω αποκλεισει τελειως (μεχρι που αρχιζω να καπνιζω οποτε μυριζει και παιζει σπρει για την περιπτωση αναγκης). το θεμα λαμπας δεν με απασχολει αν θα βαλω χρηματα για led, ουτως η αλλως κατι τετοιο σκεφτομουν και λογω ρευματος . τωρα απο φιλτρο εχω διαβασει οτι φιλτρο ανθρακα μειωνει αρκετα τις μυρωδιες (ολοι λενε οτι τις εξαλειφει σχεδον αλλα απο την στιγμη που δεν το εχω δοκιμασει κραταω παντα τις επιφυλαξεις μου γιαυτο και η αναζητηση συμβουλων ) οποτε η ερωτηση για να γινει πιο συγκεκριμενη ειναι σε ποιους απο τους 2 χωρους θα πιστευατε οτι ειναι καλυτερος , ποση αποδοση θα εχω , και αν μπορω να αποφυγω το να βγαινει καποιο φιλτρο σε εξωτερικο χωρο αν δηλαδη γινεται ολο αυτο να λειτουργησει εντος σπιτιου (η θα πρεπει να παρω την αποφαση να αλλαξω σπιτι)

Τελος τα ρωταω ολα αυτα γιατι απο θεμα τεχνικης αποψης δεν εχω ιδεα και επειδη στα ψωνια ειμαι της υπερβολης φοβαμαι οτι θα αρχιζω να υπερβαλω και θα παρω κομματια τα οποια μεταξυ τους η θα εχουν θεμα η θα ειναι υπερβολικα για την ολη φαση

Οποτε αν μπορουσατε να προτεινετε εστω για τον 1ο ή 2ο χωρο ενα budget και καποιες επιπλεον πληροφοριες θα ηταν τελειο και μια αρχη στο να συνειδητοποιω τι και πως θα χρειαστω για να αρχισω εστω μια πρωτη δοκιμη και μετεπειτα σε συστηματικη βαση.

μενω σε νησι και εγω (πολυ μικροτερο απο κρητη), οποτε ακομα και απο εδω σκεφτομαι να μην μπω στην διαδικασια για το καρτελωμα και να  παραγγειλνω οτι χρειαζομαι για ολα τα σταδια της καλλιεργειας
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: πληροφοριες σχετικα με καλλιεργια σε εσωτερικο χωρο οικιας - από Tristessa - 01-11-2021, 17:52

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)