25-03-2022, 22:24
Την καλησπέρα μου παρέα!
Περάσανε σχεδόν 3 βδομάδες που κόπηκε το φυτό. Εμεινε κρεμασμένο στην τέντα κανα 10 ήμερο με θερμοκασια 18-20 και υγρασία γυρω στους 60 βαθμούς. Αχ αυτή η μυρωδιά όσο στέγνωνε...η έντονη χλωροφύλλη των πρώτων ημερών αρχισε να μετατρέπεται σε ενα μυστηριώδες αρωμα ευχάριστου πράσου , πρώτη φορά τέτοιο άρωμα , μόλις ανοιγα την τεντα αυτο το άρωμα πρωτα έσκαγε στη μύτη μου. Με το που ακούμπαγες τους παπάδες , έντονα πορτοκαλομαντάρινα σου διαπερνούσαν τον εγκέφαλο!!
Μετα το 10ήμερο τριμμαρίστηκε σε δύο φάσεις , αρκετό τρίμμα , κ μπήκε στα βάζα. Την βδομάδα που μας πέρασε άνοιγα τα βάζα 2 φορές την ημερα για κανα 10-15 λεπτο να φευγει η υγρασία σιγα σιγα.
Σήμερα ζυγιστηκε έτσι απο απορία κ μπήκε στα βαζάκια φακελακι boveda .
Σχεδόν 120γρ φούντα κ 40γρ ζαχαρόφυλλα!
Να ευχηθώ καλή συνέχεια σε όλους τους growerάδες κ καλά πιώματα
Θα περιμένω κανα 2 βδομαδο ακομα , μπορεί κ παραπάνω για smoke report , είναι πολλά υποσχόμενο το φουντάκι!
Περάσανε σχεδόν 3 βδομάδες που κόπηκε το φυτό. Εμεινε κρεμασμένο στην τέντα κανα 10 ήμερο με θερμοκασια 18-20 και υγρασία γυρω στους 60 βαθμούς. Αχ αυτή η μυρωδιά όσο στέγνωνε...η έντονη χλωροφύλλη των πρώτων ημερών αρχισε να μετατρέπεται σε ενα μυστηριώδες αρωμα ευχάριστου πράσου , πρώτη φορά τέτοιο άρωμα , μόλις ανοιγα την τεντα αυτο το άρωμα πρωτα έσκαγε στη μύτη μου. Με το που ακούμπαγες τους παπάδες , έντονα πορτοκαλομαντάρινα σου διαπερνούσαν τον εγκέφαλο!!
Μετα το 10ήμερο τριμμαρίστηκε σε δύο φάσεις , αρκετό τρίμμα , κ μπήκε στα βάζα. Την βδομάδα που μας πέρασε άνοιγα τα βάζα 2 φορές την ημερα για κανα 10-15 λεπτο να φευγει η υγρασία σιγα σιγα.
Σήμερα ζυγιστηκε έτσι απο απορία κ μπήκε στα βαζάκια φακελακι boveda .
Σχεδόν 120γρ φούντα κ 40γρ ζαχαρόφυλλα!
Να ευχηθώ καλή συνέχεια σε όλους τους growerάδες κ καλά πιώματα
Θα περιμένω κανα 2 βδομαδο ακομα , μπορεί κ παραπάνω για smoke report , είναι πολλά υποσχόμενο το φουντάκι!
If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is, Infinite.