[Indoor] Οκτώβρης 2022 - Acapulco, Amnesia, White Widow (LED 268W)
#1
Χαίρετε και πάλι. Μετά από πολύ μελέτη, κόπο και έξοδα έχω επιτέλους έτοιμους τους χώρους καλλιέργειάς μου. Κάπως έτσι τους είχα φανταστεί περίπου όταν πρωτοέγινα μέλος αυτής της παρέας το '15 και ξεκίνησα να καταστρώνω σχέδια. Πήρε πολύ χρόνο και χρήμα να φέρω τα πράματα στα μέτρα μου, αλλά έχω τώρα πλέον ό,τι χρειαζόμουν. Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο να αφιερώνω εδώ, δυστυχώς οι συνθήκες δεν επιτρέπουν πολλά.

Πάμε όμως στο "ζουμί". Τους χώρους καλλιέργειας τους παρουσίασα στην πιστοποίηση, νομίζω δε χρειάζεται να επαναλάβω. Θα αναφέρω περιληπτικά τα υπόλοιπα:
σπόροι: -1 Acapulco Gold (Barney's)
              -1 Amnesia (Sporadiko)
              -2 White Widow (Sporadiko)
             (όλα θηλυκοποιημένα και φωτοπεριόδου)

υπόστρωμα: Για αρχή σε μικρά ποτηράκια περιπου 150ml, κυρίως με κοκοφοίνικα και λίγο ζεόλιθο. Στο δεκαήμερο περίπου θα μπουν σε 2λιτρες με κοκοφοίνικα, τύρφη, ζεόλιθο και λίγο biobizz pre-mix. Αφού φτιάξουν ριζόμπαλα, θα μεταφυτευθούν στις τελικές 10λιτρες με μίγμα 60% κοκοφοίνικα, 30% τύρφη για λουλούδια και το υπόλοιπο ζεόλιθο, ελαφρόπετρα, biobizz pre-mix και guanokalong mix.

λίπανση: Root!t first feed γι αρχή, ριζοβοηθητικά Voodoo juice και Piranha της Advanced Nutrients. Mετά, τριπλέτα M-G-B Advanced Nutrients, Rhino skin και Big bud της ίδιας εταιρίας. Έχω κι άλλα πρόσθετα της Advanced, δε νομίζω να τα χρησιμοποιήσω.

το πλάνο: Για να γεμίσει η τέντα πρασινάδα απ' άκρη σ' άκρη με 4 φυτά, υπολογίζω να χρειαστώ περίπου 6 βδομάδες ανάπτυξη συνολικά. Προβλέπονται αβέρτα κλαδέματα, τσακίσματα και δεσίματα, άλλωστε σε ποιον δεν αρέσουν οι ανωμαλίες..?  Big Grin . Πάντα στόχος μου είναι να έχω πολλές κορυφές με ίδιο περίπου ύψος και να απλώνονται σε όλο το χώρο, όπου πέφτει φως να βρίσκει πράσινο.

Τα σπόρια μπήκανε σε βρεγμένο χαρτί τις 7/10.
   

Εντός 24-36 ωρών όλα είχαν σκάσει. Ένα μπράβο στα παιδιά στο Sporadiko για τη φρεσκάδα και την ποιότητα των σπόρων. Έχω σκάσει απ' το καλοκαίρι περίπου 10-12 σπόρια δικά τους, 100% επιτυχία. Με ένα Sour Diesel μόνο είχα ένα γενετικό θέμα, έβγαζε μόνο φύλλα κι όχι κορυφές. Κατά τ' άλλα όλα καλά. Το αναφέρω γιατί όταν ακούω για Έλληνες πρωτοπόρους στο είδος τους, οποιοδήποτε... είδος, κρατάω μικρό καλάθι. Κάτι που δεν ισχύει εδώ. Και πάλι μπράβο.
   

Μια μέρα μετά...
   

Κι έτσι είμαστε σήμερα...
   

Τα ποτηράκια είχαν ποτιστεί μεχρι κάτω με Root!t FF, Voodoo και Piranha τη μέρα που σκάσανε και φυτεύτηκαν τα σπόρια. Από τότε ψεκάζω ελαφρώς την επιφάνεια του χώματος με σκέτο νεράκι, 2-3 φορές τη μέρα, όποτε το βλέπω να στεγνώνει επιφανειακά δηλαδή. Αυριο μάλλον θα τα ξαναποτίσω μέχρι κάτω, μου φαίνεται ότι τα γλαστράκια ελαφραίνουν σιγά σιγά, λογικά η ριζούλα μεγαλώνει και απορροφάει την υγρασία στο χώμα.
Τα λέμε σε καμιά βδομάδα, καλη συνέχεια ωρέ παράνομοι  Cool
Leaf ...σπείρε για σένα... Leaf
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
Οκτώβρης 2022 - Acapulco, Amnesia, White Widow (LED 268W) - από Sugar Man - 13-10-2022, 18:26

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 Επισκέπτης (ες)