[Indoor] Οκτώβρης 2022 - Acapulco, Amnesia, White Widow (LED 268W)
#41
Εύχομαι χρόνια καλά, υγεία και υπομονή σε όλους

Πριν 5 μέρες τα 2 Widows και το Acapulco μοιράστηκαν 7,5 λίτρα νερό με 10ml Micro, 15ml Grow, 15ml Bloom & 7,5ml Overdrive. Tα μικρά (τα ποια???  Big Grin ) ήπιαν 1,5 λίτρο με 1,5ml Micro, 1,5ml Grow & 1,5ml Bloom. To Amnesia ήπιε 2 λίτρα νερό με 4ml Overdrive. Αυτό είναι και το πρώτο που θα κοπεί σε κανα 2 βδομάδες το πολύ, μου φαίνεται έτοιμο σχεδόν. Είμαι και λίγο "μπακάλης" σ' αυτά, το χω ξαναπεί, δε χρησιμοποιώ μικροσκόπιο (κι ας έχω 2  Big Grin ), με το "μάτι" τα κόβω τα φυτά μου και στο περίπου.

Χτες, το Amnesia και το ένα Widow δεν είχαν στεγνώσει ακόμα, δεν διψάνε και τόσο πλέον αυτά, είμαστε στα τελειώματα έτσι κι αλλιώς. Δε τα πότισα. Τα μικρά διψάνε πλέον πολύ, τους έδωσα βαθύ πότισμα, 2 λίτρα με 4ml Big Bud. Έτρεξε μπόλικο νερό από τους πάτους. Το Acapulco και το δεύτερο Widow μοιράστηκαν 4 λίτρα με 6ml Micro, 8ml Grow & 8ml Bloom. Αυτά τα δυο τα τελευταία μπορεί να αργήσουν 2-3 βδομάδες παραπάνω απ' τα πρώτα.

Για να τα φωτογραφίσω πρέπει να ακουμπάνε στον τοίχο, μόνα τους δε στέκονται πλέον  Big Grin . Ευτυχώς στην τέντα ακουμπάνε το ένα πάνω στο άλλο και κάπως στέκονται, αλλιώς θα είχαν σπάσει πολλά κλαριά.

   

   

   

   

   

   

   
Leaf ...σπείρε για σένα... Leaf
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Οκτώβρης 2022 - Acapulco, Amnesia, White Widow (LED 268W) - από Sugar Man - 29-12-2022, 14:56

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)