04-01-2023, 13:31
Το βοτάνι έμεινε περίπου 10 μέρες στην τέντα ανάποδα κρεμασμένο να στεγνώσει.
θερμ 18-20 βαθμους
υγρασια 60%
έκτοτε έγινε τριμμάρισμα το οποίο πήγε περίπου 4 ωρες κ μπήκε στα βαζάκια. Πλέον έχει κλείσει 2 βδομάδες μέσα.
Ζυγίστηκε χθες ... περίπου 100+ γραμ ανθός κ 30 γραμ τρίμμα
Απ τις πρώτες δοκιμές μέτριο προς δυνατό. Δέν ατμιστηκε ακόμα , μόνο καπνιστηκε σε ένα μικρό νεροπιπάκι κ 3-4 μονόφυλλα σκέτα. Δεν χρησιμοποιώ καπνό πλέον. Έχει να βγάλει αρώματα ακομα με τον καιρό.
Τα μονόφυλλα καπνίζονται άνετα αλλα νιώθεις την χλωροφύλλη. Σε ξεγελάει κάπως γιατί την πρώτη ώρα είσαι φούλ λειτουργικός αλλά μετά έρχεται κατραπακιά στο κεφάλι κ ψάχνεις κρεβάτι να ξαπλώσεις κ να βυθιστείς στις σκέψεις σου
Φουλ review σε κάνα μήνα.. βίβες μάγκες!
θερμ 18-20 βαθμους
υγρασια 60%
έκτοτε έγινε τριμμάρισμα το οποίο πήγε περίπου 4 ωρες κ μπήκε στα βαζάκια. Πλέον έχει κλείσει 2 βδομάδες μέσα.
Ζυγίστηκε χθες ... περίπου 100+ γραμ ανθός κ 30 γραμ τρίμμα
Απ τις πρώτες δοκιμές μέτριο προς δυνατό. Δέν ατμιστηκε ακόμα , μόνο καπνιστηκε σε ένα μικρό νεροπιπάκι κ 3-4 μονόφυλλα σκέτα. Δεν χρησιμοποιώ καπνό πλέον. Έχει να βγάλει αρώματα ακομα με τον καιρό.
Τα μονόφυλλα καπνίζονται άνετα αλλα νιώθεις την χλωροφύλλη. Σε ξεγελάει κάπως γιατί την πρώτη ώρα είσαι φούλ λειτουργικός αλλά μετά έρχεται κατραπακιά στο κεφάλι κ ψάχνεις κρεβάτι να ξαπλώσεις κ να βυθιστείς στις σκέψεις σου
Φουλ review σε κάνα μήνα.. βίβες μάγκες!
If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is, Infinite.