07-12-2022, 04:09
Καλημέρα σε όλους!
Πριν από ένα ένα 24ωρο και κάτι ψιλά οι κύριες ξάπλωσαν εκτός του Bruce Banner (1η φώτο) που ξεκίνησε με λίγο πιο αργούς ρυθμούς αλλά πλέον θεωρώ ότι πηγαίνει εξίσου καλά. Wedding Cheesecake (2η φώτο) έχει την πιο γρήγορη ανάπτυξη. Gorilla Cookies (3η φώτο) και το Blackberry (4η, 5η φώτο) που με προβληματίζει. Ένα από τα μεγάλα του φύλλα έχει κάποια στίγματα ενώ δύο ακόμα έχουν την όψη που θα δείτε παρακάτω. Τι μου λένε; Τι χρειάζεται; Έχει κάποια έλλειψη; Πως είναι δυνατόν τα υπόλοιπα να μην έχουν; Βοήθεια από τους έμπειρους!!! Οι συνθήκες στην τέντα είναι σταθερές, 67%-69% υγρασία, θερμοκρασία 25° με τα φώτα, 21° χωρίς αυτά (4 ώρες) και η λίπανση είναι αυτή της 3ης εβδομάδας που φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία. Την τελευταία φορά τους έδωσα από 500 ml σχεδόν, χθες δηλαδή.
Πριν από ένα ένα 24ωρο και κάτι ψιλά οι κύριες ξάπλωσαν εκτός του Bruce Banner (1η φώτο) που ξεκίνησε με λίγο πιο αργούς ρυθμούς αλλά πλέον θεωρώ ότι πηγαίνει εξίσου καλά. Wedding Cheesecake (2η φώτο) έχει την πιο γρήγορη ανάπτυξη. Gorilla Cookies (3η φώτο) και το Blackberry (4η, 5η φώτο) που με προβληματίζει. Ένα από τα μεγάλα του φύλλα έχει κάποια στίγματα ενώ δύο ακόμα έχουν την όψη που θα δείτε παρακάτω. Τι μου λένε; Τι χρειάζεται; Έχει κάποια έλλειψη; Πως είναι δυνατόν τα υπόλοιπα να μην έχουν; Βοήθεια από τους έμπειρους!!! Οι συνθήκες στην τέντα είναι σταθερές, 67%-69% υγρασία, θερμοκρασία 25° με τα φώτα, 21° χωρίς αυτά (4 ώρες) και η λίπανση είναι αυτή της 3ης εβδομάδας που φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία. Την τελευταία φορά τους έδωσα από 500 ml σχεδόν, χθες δηλαδή.