χειμερινή καλιεργεια εσωτερική
#3
@Φώντας αναλόγως πόσο μεγάλο θα είναι το διάστημα που θα λείπεις Tongue

Στην τέντα που έχεις που ειναι 1χ1 , χωράει μέσα το ecoheat. Θα το συνδέσεις με ενα χρονοδιακόπτη κ όταν σβήνουν τα φώτα , θα ανοίγει αυτό. Κάνει δουλεια , έχω ένα 80αρι κ είμαι ικανοποιημένος.

Αφυγραντήρα θα χρειαστείς, δυστυχώς είναι μια αγορα αναπόφευκτη . Ενα μικρο να κάνει τη δουλειά του. Ο δικός μου καίει γύρω στα 150 watt . Τώρα που πιάσανε τα κρύα , οταν κλείνουν τα φώτα συνδέω την εισαγωγή αέρα της τέντας επάνω στον αφυγραντήρα με αποτέλεσμα να μου ανεβάζει την θερμοκρασία 3-4 βαθμους κ ταυτόχρονα μου ρίχνει την υγρασιά.
Θα χρειαστείς σίγουρα στη φάση της ανθοφορίας.

Τώρα ξεκίνησες ήδη τα αυτόματα. Θα σου πρότεινα φωτοπεριόδου καλύτερα. 4 . Να τα κρατήσεις όπως λες κάνα δύμηνο ανάπτυξη να γεμίσει ο χώρος κ μετα τα γυρνάς ανθοφορία.
Έχεις κ καλό led panel και αν όλα πανε καλά 80 γρ απο κάθε φυτο θα βγάλεις πιστεύω. Δεν είναι κατι που δεν γίνεται Cool 

Εάν έχεις ενα πεχάμετρο μετρα ph του νερού απο την πηγή που θα παίρνεις να έχεις μια τιμή. Με biobizz που είσαι ,  δεν χρειάζεσαι μέτρημα του ph , το φέρνει μόνο του εκεί που πρέπει οπότε είσαι καλυμένος .

Ξεκίνα με το panel στο 25% ένταση αρχικά με τα σπορόφυτα , μέτρησε θερμοκρασια στο χώρο , εάν δεν ανεβαινει στην αρχη θα έχεις το ecoheat συνέχεια αναμμένο . Χρειαζεσαι ένα καλό 25αρι θερμοκρασια για να έχεις καλή κ γρήγορη ανάπτυξη.

Και ένα καλο εξαερισμό θα τον χρειαστείς!
 
Καλή αρχή Smoke20
If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is, Infinite. 
Smoke17
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: χειμερινή καλιεργεια εσωτερική - από prasinos - 01-12-2022, 00:45

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)