[Indoor] Vault #003 (8x 4κορυφές "uncle ben's", 400w mh+hps, Scrog)
#3
(02-12-2022, 15:30 )Sugar Man Έγραψε: Καλή επιτυχία, αν και δε τη χρειάζεσαι πλέον, έχεις κάνει άλματα προόδου. Το grow με τα Widows σε SoG πραγματικά το ζήλεψα. Στην επόμενη καλλιέργεια κατα πάσα πιθανότητα θα ασχοληθώ με SoG, και φταις εσύ γι αυτό  Big Grin

Μικρές γλάστρες θα βάλεις, να υποθέσω θα ποτίζεις κάθε μέρα? Μην πω και 2 φορές τη μέρα, εκεί μετά τα μέσα της ανθοφορίας. Σκέφτομαι κι εγώ να γυρίσω σε λιπάσματα BioBizz, τώρα που μου τελειώνει η τριπλέτα, έχω δει πολύ ωραία πράματα εδω μέσα με τα BioBizz.

Για τη μεταφύτευση που λες, εγώ καμια βδομάδα πριν μεταφυτεύσω ποτίζω τις επόμενες γλάστρες με ριζοβοηθητικά και τις αφήνω κάπου εκτός τέντας. Δε νομίζω να παίζει ρόλο αν στεγνώσουν ή όχι πριν τη μεταφύτευση, χώρια που δύσκολα στεγνώνουν οι αφύτευτες γλάστρες, δεν υπάρχει ρίζα μέσα να πιει το νερό.

Ρε συ, το avatar σου είναι το ανθρωπάκι απ' το Fallout? Παίζεις και games??? Ανεβαίνεις συνεχώς στην εκτίμησή μου...  Rofl

Καλή συνέχεια, θα σε παρακολουθώ  Dodgy  Cool

Φίλε σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Προσπάθεια και φαντασία θέλει το sport που διαλέξαμε!
Μικρές γλάστρες ναι 1gal ότι είχα και στο χώμα. Κάθε μέρα πότιζα και τότε...απλά πέταγα τα νερά στο tray ποτίσματος και πίνανε μόνα τους!
Οπότε κάτι αντίστοιχο θα γίνει και τώρα, γιατί θα είναι πολύ κουραστικό να ποτίζω 8 φυτά ένα ένα από πάνω..
Άρα και 2 φορές να ρίχνω νερό στο tray Ποτίσματος στην ανθοφορία δεν με πειράζει!

Το avatar είναι από το Fallout και καλλιεργώ σε Vault...σαν να έχουμε πυρηνικό ολοκαύτωμα(υποθετικό σενάριο, μακριά μας!) και η αποστολή μας είναι να επιβιώσει η Κάνναβη!
Πεθαίνω στα games...ή μάλλον να πω πέθαινα..τώρα βρήκα την καλλιέργεια και είναι το καλύτερο game ever!

Καλή συνέχεια και σε σένα buddy, και εγώ σε παρακολουθώ Smile
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Vault #003 (8x 4κορυφές "uncle ben's", 400w mh+hps, Scrog) - από Fallout - 02-12-2022, 16:37

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)