[Indoor] Vault #003 (8x 4κορυφές "uncle ben's", 400w mh+hps, Scrog)
#78
@Fallout  Δέν μπορώ να καταλάβω τί παίζει με τα φυτά σου..έχω καπνίσει λίγο και κάθομαι κ κοιτάω την τελευταία φωτό που ανέβασες κ παρατηρώ οτι απο τα 8 φυτά μέσα στην τέντα , μόνο ένα βρισκεται σε καλή κατάσταση και αυτό είναι το πίσω αριστερά φυτό στην γωνία.

Μόνο αυτό φαίνεται να μην έχει κάποιο σημάδι στα φύλλα..όλα τα υπόλοιπα φαίνεται να έχουν έλλειψη φαγητού , έλλειψη αζώτου θαρρώ. Αλλά έχουν επίσης και αυτό το καφέτιασμα στις μύτες απο τα φύλλα. Δέν ξέρω κ δεν έχω μελετήσει καθόλου καλλιέργεια σε coco για να σε βοηθήσω δυστυχώς.

Σίγουρα το ph παίζει ρόλο και θέλει ρύθμισμα αλλά ο καλύτερος τρόπος να το μετρήσεις είναι με κάποιο εργαλείο που βυθίζεται στο χώμα και όχι απ τα απόνερα.

Η γλάστρα σου στεγνώνει απο πότισμα σε πότισμα? Δίνεις 4 λιτρα καθημερινά σε όλα , οπότε διά 8 που είναι τα φυτά σου , σε τέλειες αναλογίες πες απο 500 μλ στο καθε ενα φυτο το 24ωρο.

Το tray που ρίχνεις μέσα το νερό , είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένο με το πάτωμα? έχω φάει σκάλωμα όπως καταλαβαίνεις με το φυτό πίσω στην γωνία που φαίνεται μια χαρά Smoke8  

Και με το ενδεχόμενο να υπάρχει μια μικρη κλίση στο tray με αποτέλεσμα να δέχεται η γλάστρα λιγότερο ή και περισσότερο νερό απο τα υπόλοιπα.

Stoner φιλοσοφίες βραδιάτικα Tongue

Ας απαντήσει και κάποιος γνώστης με coco ..βίβες
If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is, Infinite. 
Smoke17
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Vault #003 (8x 4κορυφές "uncle ben's", 400w mh+hps, Scrog) - από prasinos - 08-03-2023, 01:42

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)