30-03-2023, 08:03
Παρένθεση..
Σοκολάτα με την μέθοδο του μπουκαλιού..
Γεμίζουμε ένα μπουκάλι, από κρασί π.χ, στα 3/4 με νερό στους 80-90 βαθμούς Κελσίου.
Βάζουμε το kief, όσο μπορούμε μαζεμένο, ανάμεσα από δύο φύλλα λαδόκολλα και με το μπουκάλι το πλάθουμε όπως ανοίγουμε φύλλο.. Αφού δούμε ότι μαύρισε και έγινε ένα σώμα, το διπλωνουμε και επαναλαμβανουμε. Τέσσερις πέντε φορές και είναι έτοιμο..
Σοκολάτα με την μέθοδο του μπουκαλιού..
Γεμίζουμε ένα μπουκάλι, από κρασί π.χ, στα 3/4 με νερό στους 80-90 βαθμούς Κελσίου.
Βάζουμε το kief, όσο μπορούμε μαζεμένο, ανάμεσα από δύο φύλλα λαδόκολλα και με το μπουκάλι το πλάθουμε όπως ανοίγουμε φύλλο.. Αφού δούμε ότι μαύρισε και έγινε ένα σώμα, το διπλωνουμε και επαναλαμβανουμε. Τέσσερις πέντε φορές και είναι έτοιμο..