10-04-2016, 22:19
χε χε γέλασα με την πρώτη πρόταση.....ειμαι σίγουρος!!!! :d :d
μια χαρά η ιδέα σας...keep it going !!
ναι έχω δει κάτι βίντεο που κάνουν δοκιμές το ένα πάνω στο άλλο...καταγράφοντας ποιο είναι πιο δυνατό...
λάθος κατά την γνώμη μου...
η δική μου άποψη είναι οτι η μαστούρα σε κάθε ποικιλία εχει μια διαφορετική συμπεριφορά στον σώμα αρκετών λεπτών, ίσως και ορών....η οποία εχει μεγάλο βάθος ανάλυσης που αλλοιώνεται με οτιδήποτε άλλο έρχεται σε διασταύρωση.
οπότε πως να συγκρίνεις ένα δυνατό χαιζ ή σκανκ με μια ποικιλία η οποια δεν εχει ένταση αλλα εχει ποιο αργό σκάσιμο????
έτσι δικαιολογείτε ολοι η κατεύθυνση των κοφι σοπς σε τέτοιες ποικιλίες και γενικότερα η αγορά της ολλανδίας....
μια χαρά η ιδέα σας...keep it going !!
ναι έχω δει κάτι βίντεο που κάνουν δοκιμές το ένα πάνω στο άλλο...καταγράφοντας ποιο είναι πιο δυνατό...
λάθος κατά την γνώμη μου...
η δική μου άποψη είναι οτι η μαστούρα σε κάθε ποικιλία εχει μια διαφορετική συμπεριφορά στον σώμα αρκετών λεπτών, ίσως και ορών....η οποία εχει μεγάλο βάθος ανάλυσης που αλλοιώνεται με οτιδήποτε άλλο έρχεται σε διασταύρωση.
οπότε πως να συγκρίνεις ένα δυνατό χαιζ ή σκανκ με μια ποικιλία η οποια δεν εχει ένταση αλλα εχει ποιο αργό σκάσιμο????
έτσι δικαιολογείτε ολοι η κατεύθυνση των κοφι σοπς σε τέτοιες ποικιλίες και γενικότερα η αγορά της ολλανδίας....