[Indoor] Χειμώνας 2020 - C99(Εσωτερική/LED)
#35
Χαίρετε  Smile

@guruu , @pasas25   ευχαριστώ τρελιάρηδες  Big Grin

@illustrator στο περίπου θα το κόψω. Χτες ήπιε flawless, θα ακολουθήσουν κανα 2 ποτίσματα με σκέτο νερό και σε περίπου 10 μέρες που θα κόψω πιστεύω θα υπάρχει και εμφανής διαφορά στους κάλυκες. Έχω κόψει και με πολλά διάφανα και με πολλά κεχριμπάρια, και τις δυο φορές την άκουσα μια χαρά Big Grin . Το να κάθομαι να μετράω μικροσκοπικά κρυσταλλάκια είναι λίγο παράνοια κατ' εμέ, το έτοιμο φυτό φαίνεται από μακρυά. Νομίζω έχεις δει αρκετά έτοιμα φυτά, οπότε καταλαβαίνεις τι λέω.
Για το βαπόρι που λες, για μένα δουλεύει μια χαρά μεχρι στιγμής, τρίτη μέρα άκαπνος και καθόλου νεύρα, όλα κομπλέ  Big Grin . Δεν το περίμενα, να είμαι ειλικρινής! Τον καπνό τον μπούχτισα 20 χρόνια, βαρέθηκα να βρωμάω, είμαι αποφασισμένος να μεταβώ στην άτμιση.


Κι ένα μίνι update:
Χτες ήπιαμε 4 λίτρα νερό με 1.5ml/L flawless finish. Τελευταία φορά που του έδωσα οποιοδήποτε σκεύασμα. Σκέφτομαι να το ποτίσω κανα 2 φορές ακόμα με μπόλικο σκέτο νερό και σε κανα 10ήμερο... έχετε γεια βρυσούλες (κυριολεκτικά  Big Grin ).

   

Χτες επίσης έγινε και πάλι κάτι που μου είχε λείψει... άνοιξα την ντουλαπίτσα κι έκοψα μερικά λουλουδάκια και τα έβαλα να ξεραίνονται...

   

   

   

Θα μείνει τουλάχιστον 2 βδομαδούλες στο βάζο πριν δοκιμάσω, αξίζει την αναμονή. Βίβες  Smoke20
Leaf ...σπείρε για σένα... Leaf
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Χειμώνας 2020 - C99(Εσωτερική/LED) - από Sugar Man - 09-03-2021, 18:14

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)