[Indoor] Χειμώνας 2020 - C99(Εσωτερική/LED)
#39
Καλημέρα  Cool

Ήπιαμε μπόλικο σκέτο νεράκι τις τελευταίες μέρες, 4 λίτρα πριν 5-6 μέρες κι άλλα 6(!) πριν τρεις μέρες που είχα κέφια. Άρχισα το πότισμα 9:00 και ξεμπέρδεψα 11 παρά  Big Grin

Στα δικά μου μάτια, μπορώ να κόψω όποτε θέλω πλέον, το φυτό μου φαίνεται έτοιμο. Λέω να το αφήσω λίγες μέρες να ξεραθεί εντελώς η γλάστρα και να φάει και τα τελευταία πράσινα φυλλαράκια που έχουν μείνει. Μπορεί και να πρηστεί λίγο ακόμα. Βαριέμαι κιόλας  Big Grin ...! Δε νομίζω να το ξαναποτίσω πάντως, σε λίγες μέρες θα έχουμε κλαδέματα.

Στην πρώτη φωτό, φόντο είναι πακεταρισμένη η νέα τεντούλα  Banana Dude
   

Στις δυο επόμενες ο ίδιος παπάς χωρίς/με φλας
   
   


   

   


Εδώ είναι τα ανθάκια στα χαμηλότερα μέρη του φυτού που έκοψα πριν καμια βδομάδα και μου ξεράθηκαν λίγο απότομα. Τα έσωσα τελικά, έχω μυρωδιές ζύμωσης όποτε ανοίγω το βαζάκι, η υγρασία απ' τα κλαράκια τους έκανε δουλειά.
   
   

Με το ζόρι κρατιέμαι και δε το χώνω στο ατμιστήρι, θα το αφήσω λίγες μέρες ακόμα στο βάζο πριν δοκιμάσω. Τα άνθη παρόλο που ήταν άγουρα και μικρά, δεν έχουν χάσει πολύ όγκο στο στέγνωμα και είναι αρκετά "δεμένα", σφιχτά. Μπορούσα να διακρίνω από νωρίς στην ανθοφορία μια μυρωδιά μέντας ή κάτι σαν πεύκο, τώρα είναι πιο έντονο και φέρνει σε μέντα. Δε νομίζω ότι θα γράψω και πολλά πράγματα ακόμα στο ημερολόγιο, απομένει η τελική παρουσίαση της σοδειάς σε λίγες μέρες.

Βίβες ωρέ  Pipedude
Leaf ...σπείρε για σένα... Leaf
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Χειμώνας 2020 - C99(Εσωτερική/LED) - από Sugar Man - 20-03-2021, 14:18

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)