White Label - Nothern Lights Auto
#1
με cfl 100w σε 11 λιτρα χωμα χωρος 60x90x100,λιπασμα μονο biogrow

καλλιέργεια: ευκολο πολυ στην καλλιεργεια,τρωει αρκετα,μυριζε πολυ λιγο στην ανθοφορια το κρατησα 12 εβδομαδες απο σπορι. 30γρ. τελικο προιον.

φαινότυπος: ιντικα,κοντο φυτο με πυκνους παπαδες

ωρίμανση: 1-1,5 μηνα

γεύση: γλυκοπιοτο,χημικο με εντονους τονους λεμονιου

μαστούρα: αρκετη μαστουρα,μουδιασμα στο κεφαλι αλλα και στο σωμα που καταληγει σε couch lock.ανοιγει την ορεξη,οσο πινεις σου τα δινει διαολεμενα.

ιατρικό ενδιαφέρων: ανορεξια,αυπνια

σχόλια/παρατηρήσεις: οτι πρεπει για αρχαριους,δεν ειναι για κοσμο και δραστηριοτητες κατα την χρηση, με ικανοποιησε πολυ για 1ο grow,μου αρεσε και το τελικο προιον θα το ξαναβαλω σιγουρα απο την ιδια εταιρια.

βαθμολόγια: 9/10
Απάντηση
#2
κ γω σκεφτομουν να βαλω το συγκεκριμενο αυτοματακι, μονο 30τζι ρε γμτ? δεν βγαζει παραπανω λες?
Απάντηση
#3
να το βαλεις,ευκολο φυτακι ειναι. ηταν το 1ο μου grow το βρισκεις λογικο να περνεις παραδειγμα ποσοτητας απο αυτο? πιστευω τωρα αν το ξαναβαλω θα βγαλει πιο πολυ. οποτε η απαντηση μου ειναι οτι δεν βγαζει μονο 30γ. αλλα μπορει και παρακατω μπορει και παραπανω,στο χερι μας ειναι πιστευω.
ελπιζω να με καταλαβες πως το λεω.
αν θες τσεκαρε ποσοτητα στο 2ο grow που ειχα κανει με αυτοματο,αλλα δεν μαρεσε το φου,απο κει και περα μονο φ/π εκτος απο φετος που θα βαλω ενα white diesel haze auto και ena ak-49 auto στο μπαλκονι,α ρε παναγιωτη τι μου εκανες,στη πριζαα
Απάντηση
#4
1 grow 100w cfl? επιστήμονας φίλε μπράβο μαλακία τα auto βάλε φωτό στο μπαλκόνι και κούρευε άκουσε με
Απάντηση
#5
(11-05-2018, 19:21 )kissifer Έγραψε: 1 grow 100w cfl? επιστήμονας φίλε μπράβο μαλακία τα auto βάλε φωτό στο μπαλκόνι και κούρευε άκουσε με

αχαχαχα γιατι το λες αυτο ρε κισσι?   :p 

αν λες σε μενα φ/π βαζω αλλα σε τεντα,για το μπαλκονακι πηρα 2 αυτοματα τα διαλεξε η γυναικα την να την κανω?
Απάντηση
#6
το παραγγειλα το northen lights μολις, μαζι με αλλα δυο αυτοματακια. λογικα αυτα θα μπουν στο χωμα τελη του μηνος, οποτε κατα τον αυγουστο θα κοψω πρωτα ο θεος, τα πρωτα σπορακια που εσπειρα φετος ειναι ενα καννατονικ κ ενα blue cheese αυτοματο, το τυρενιο το βαρεσε χτες το χαλαζι κ εχει τσαλακωθει πολυ ασχημα, δεν το κοβω να τη παλευει το καννατονικ αντεξε, θα ανεβασω φωτο στο ημερολογιο μολις μεγαλωσουν λιγακι. cheers!
Απάντηση
#7
πολυ κατατοπιστικο !
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)