09-15-2018, 11:25 PM
Καλησπερα
εχω την εξής ερωτηση για
1χ1χ1.6 (και οχι μονο μον το συγκεκριμένο χωρο )
αξιζει να φτιαξω ενα 4χ cree cxb 3590 mw driver 185 1400b
δεν κολλαω τοσο στα συγκεκριμένα υλικα απλα απο πολυ ψαχτιρι σε διάφορα channels (led gardener growmau κτλ) και εδω εδω στο φορουμ
πιστευω οτι τα συγκεκριμένα cob, ειναι πολυ καλα με μεγαλες δυνατότητες
Ειμαι σίγουρος οτι καπου ειδα ενα ποστ με θεμα διαφορα σαιτ οπο μπορουμε να προμηθευτούμε λεντ υλικα ψύκτες και διαφορα τετοια χωρις τελωνειο και υψηλα κοστη μεταφορας αλλα δεν μπορω να το ξανα βρω αν μπορει καποιος να στειλει το λινκ ή να μ πει πολυ ευχαριστως
δεν εχει πεσει το ματι μου πανω σε τετοιο θεμα και θα ηθελα να σας ακουσω με ευλάβεια ( ενδιαφερομαι για cob leds btw )
Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων μαστορια
εχω την εξής ερωτηση για
1χ1χ1.6 (και οχι μονο μον το συγκεκριμένο χωρο )
αξιζει να φτιαξω ενα 4χ cree cxb 3590 mw driver 185 1400b
δεν κολλαω τοσο στα συγκεκριμένα υλικα απλα απο πολυ ψαχτιρι σε διάφορα channels (led gardener growmau κτλ) και εδω εδω στο φορουμ
πιστευω οτι τα συγκεκριμένα cob, ειναι πολυ καλα με μεγαλες δυνατότητες
Ειμαι σίγουρος οτι καπου ειδα ενα ποστ με θεμα διαφορα σαιτ οπο μπορουμε να προμηθευτούμε λεντ υλικα ψύκτες και διαφορα τετοια χωρις τελωνειο και υψηλα κοστη μεταφορας αλλα δεν μπορω να το ξανα βρω αν μπορει καποιος να στειλει το λινκ ή να μ πει πολυ ευχαριστως
δεν εχει πεσει το ματι μου πανω σε τετοιο θεμα και θα ηθελα να σας ακουσω με ευλάβεια ( ενδιαφερομαι για cob leds btw )
Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων μαστορια