Τα παιδια που έχουν ανάγκη την κάνναβη για να θεραπευτούν
#1
http://www.vice.com/gr/video/stoned-kids

https://www.youtube.com/watch?v=txkjrkkoiou#t=26
Απάντηση
#2
(06-02-2015, 14:24 )antibbnos Έγραψε: http://www.vice.com/gr/video/stoned-kids

[video=youtube]www.youtube.com/watch?v=txkjrkkoiou#t=26[/video]
Απάντηση
#3
ρε πως κάνουμε embed το βίντεο σωστά?
Απάντηση
#4
στο full edit έχει επιλογή
Απάντηση
#5
την επιλογή την έχει, πως γίνεται όμως γιατί δεν το κατάφερα βγάζει σφάλμα. εσύ μπορείς κανονικά?
Απάντηση
#6
ε νομίζω ναι, θα δοκιμάσω μετά αν θυμηθώ
Απάντηση
#7
σε μερικά παιδιά θέλω να δώσω κουλουράκια , αλλά άντε να πεις στους γονείς να δώσουν κάνναβη , η πρώτη αντίδραση .. θα κάνω το παιδί μου ναρκομανή ? σκέφτηκα ακόμα και κρυφά να δώσω , αλλά θα σε κλείσουν και μέσα στο τέλος ,, ευτυχώς δεν έχουν καρκίνο και η νόσος τους μπορεί να περιμένει , μέχρι το μυαλό του κόσμου να πήξει .
Απάντηση
#8
ε ναι βέβαια, όταν οι παρενέργειες ενός φαρμάκου είναι η ευδιαθεσία και η ενεργητικότητα (δλδ η μαστούρα) τότε είναι παράνομο.
όταν οι παρενέργειες είναι οι γνωστές που έχουν τα φάρμακα και δεν χρειάζεται να αναφερθώ, τότε είναι νόμιμες.
Απάντηση
#9
κάπου είχε πέσει το μάτι μου στον ρατσισμό της απαγόρευσης, δηλαδή ότι τα ναρκωτικά του νότου/ανατολής κηρύχθηκαν παράνομα όπως κάνναβη, κοκαΐνη, όπιο, μανιτάρια, ενώ τα κατ' εξοχήν ναρκωτικά του βορά/δύσης έμειναν άθικτα ταμπάκο/αλκοόλ (εκτός από την παρένθεση ποταπαγόρευσης στις ηπα)

το μυαλό του κόσμου δύσκολα να αλλάξει. μια τελευταία συζήτηση που είχα με τον μπαμπά μου 70+ χρονών άνθρωπος, είχε καταλήξει στο να λέει ότι καταλαβαίνει ότι έχω δίκιο και ότι όλα τα επιχειρήματα για την κάνναβη είναι σωστά, αλλά δεν μπορεί να κάνει το μυαλό του να αλλάξει με όλη την προπαγάνδα που έχει φάει.
Απάντηση
#10
να τα 100 στίσει φίλε μου , και ειλικρινά να μην χρειαστεί ποτέ να αλλάξει τα μυαλά του , χρησιμοποιώντας  την σαν φάρμακο .
Απάντηση
#11
βίβες
Απάντηση
#12
γειά μας, υγιεινά με vaporizer :p
Απάντηση
#13
Wink 
(07-02-2015, 12:26 )xasikliks Έγραψε: σε μερικά παιδιά θέλω να δώσω κουλουράκια , αλλά άντε να πεις στους γονείς να δώσουν κάνναβη , η πρώτη αντίδραση .. θα κάνω το παιδί μου ναρκομανή ?  σκέφτηκα ακόμα και κρυφά  να δώσω , αλλά θα σε κλείσουν και μέσα στο τέλος ,, ευτυχώς δεν έχουν καρκίνο και η νόσος τους μπορεί να περιμένει , μέχρι το μυαλό του κόσμου να πήξει .
συγνώμη αλλά δεν έχεις δικαίωμα πρώτον και δεύτερον κάθε γονιός
κάνει αυτό που θεωρεί σωστό για το παιδί του..το ότι εσύ θεωρείς αυτό σωστό για των άλλων τα παιδιά,δε νομίζω να ενδιαφέρει τον γονιό που δεν έχει σχέση με αυτό,πόσο μάλλον να σκέφτεσαι να το κάνεις κρυφά..δεν λέω θα το κάνεις αλλά και μόνο ότι σου περνάει από το μυαλό,είναι επικίνδυνο..συγνώμη αλλά είσαι λίγο εγωιστής..Wink
Απάντηση
#14
εγωιστής μπορεί να είμαι , αλλά εδώ δεν νομίζω ότι κολλάει . θα ήμουν εγωιστής εάν κρατούσα τα κουλουράκια για πάρτη μου και δεν σκεπτόμουν να τα μοιραστώ . εγωιστής είμαι που φοβάμαι να μοιραστώ την γνώση . κάθε γονιός κάνει ή προσπαθεί να κάνει αυτό που είναι καλό για το παιδί του με τις γνώσεις που έχει , το ίδιο αισθάνεται και ο γονιός που δέρνει το παιδί του για να μάθει , ότι του κάνει καλό .
εσύ (νομίζεις ότι ) έχεις το φάρμακο του παιδιού που υποφέρει και ο γονιός δεν το ξέρει . τι προτείνεις ?
α) τίποτα , αφήνεις το παιδί να υποφέρει .
β) μιλάς στον γονιό και ας ξέρεις ότι μάλλον θα αντιδράσει αρνητικά ( μεγάλη η προπαγάνδα χρόνων )
γ) το κάνεις κρυφά , και κινδυνεύεις ακόμα και από την συνείδηση σου αν έκανες καλά , και αν είσαι εγωιστής
δ) κάτι άλλο

και μήπως ο γονιός ξέρει τι φάρμακα του δίνει ο γιατρός ? ποια πολυεθνική τα οικονομάει με την αρρώστια του ?
μας έχουν βομβαρδίσει με δηλητήρια για να αγοράζουμε τα αντίδοτα τους .
Απάντηση
#15
εγωιστής που δεν δίνεις κουλουράκια,θα ήσουν για φίλους σου και όχι για κάποιον που δεν έχει σχέση με το θέμα..
άλλο μιλάς στους γονείς για να τους ανοίξεις τα μάτια,άλλο το κάνεις με "βία" στα παιδιά τους..
αν δεις το ντοκιμαντέρ λέει ξεκάθαρα ο πατέρας,ότι σίγουρα δεν είναι για όλα τα παιδιά..πως
θα ήταν η συνείδηση σου αν πάθαινε κάτι το παιδί?πέρα από την κατηγορία,εσύ τι θα σκεφτόσουν..?εγώ έκανα το καθήκον μου?!ποιο καθήκον σου επιτρέπει να βάλεις σε κίνδυνο τα παιδιά των άλλων απλά και μόνο επειδή θεωρείς ότι έχεις την λύση για τα πάντα?
η τελευταία πρόταση αγγίζει τα συνωμοσιολογικά όρια και δεν χρειάζεται καν να απαντήσω..
μη με παρεξηγείς,απλά είμαι τέτοιος,ότι σκέφτομαι το λέω..
τι θα έκανα εγώ?θα κοιτούσα τη δουλειά μου,και θα προσπαθούσα να μιλήσω στους γονείς για τις εναλλακτικές που έχουν..αν δεν θέλει,δεν επιμένω γιατί είναι δικαίωμα του να επιμένει γι' αυτό που θεωρεί σωστό για το παιδί του..
και τέλος για να μην μπερδεύουμε κάποια πράγματα,η κάνναβη δεν θεραπεύει τον καρκίνο αλλά ομαλοποιεί τα συμπτώματα από τις χημειοθεραπείες..
τ ίδιο και στην επιληψία..δεν μπορώ να φανταστώ πόσοι γονείς ακόμη και ενημερωμένοι για το θέμα,θα σταματούσαν οποιαδήποτε αγωγή για να δώσουν μόνο κάνναβη στο παιδί..δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί..
Απάντηση
#16
δεν σε παρεξηγώ ρε εσύ . κουβέντα κάνουμε ψάχνοντας για το σωστό .
βασικά δεν πιστεύω ότι θα πάθει κάτι κάποιο παιδί με κάνναβη , το πολύ πολύ να κοιμηθεί αρκετά .
όσο για τον καρκίνο , νομίζω ότι θεραπεύει αρκετές μορφές . το ίδιο και στην επιληψία .
και πολλά πολλά άλλα . μέσα στα άλλα είμαι και εγώ . πορεύομαι 15 χρόνια τώρα , χωρίς τα φάρμακα που θα με σκότωναν σε 10 χρόνια και κόστισα στο δημόσιο 600.000 ευρώ ποιο φθηνά . λεφτά που  μοιράζονται ο γιατρός ή φαρμακευτική και σίγουρα και κάποιος πολιτικός   .  
υ.γ. εσένα θα σου δώσω κουλουράκι   Smile
Απάντηση
#17
xaxaxaxa είσαι ωραίος,αλλά σκέψου το όπως το θέτω,είναι και αυτό μορφή "βίας" αν το σκεφτείς..
εννοείται ρε πώς είμαι μαζί σου στο ότι είναι "μεγάλη ιατρική υπόθεση" η κάνναβη,αλλά έχει δρόμο
μπροστά της μέχρι να μάθει ο πολύς κόσμος για τις ευεργετικές της ιδιότητες..
καρκίνο δεν πιστεύω ότι θεραπεύει,αλλά σίγουρα μπορεί να σε οδηγήσει στην ίαση..έχει διαφορά το θεραπεύει όμως από το δημιουργεί τις συνθήκες
για ίαση..και μόνο ότι επηρεάζει τον ψυχολογικό παράγοντα και την όρεξη,είναι από μόνα τους ενδείξεις ότι βοηθάει..
αλλά τα πάντα σε συνδυασμό με την ιατρική γνώμη σε τόσο σοβαρά θέματα και όχι προσωπικές διαγνώσεις και θεραπείες,ακόμη και όταν είσαι
γνώστης του θέματος..
θέλω και εγώ όλος ο κόσμος να μάθει αυτό το βοτάνι,αλλά υπεύθυνα  και σωστά για να μην μπορούν να βρουν λάθη στη χρήση του(πέρα από τις προσωπικές επιπτώσεις οι οποίες δεν αφορούν και κανέναν άλλο πέρα από τον εαυτό μας)..
τέλος ελπίζω το πρόβλημα σου να είναι είτε υπό έλεγχο είτε ιάσιμο και να μην σου δημιουργεί σοβαρά προβλήματα..
υ.γ: ωραίο θα ήταν ένα κουλουράκι.. :d
Απάντηση
#18
οι χημιοθεραπειες καταστρέφουν κ τα υγιή κύτταρα. η κανναβις θεραπευει το καρκίνο. αν βλέπαμε τον συνάνθρωπο μας σαν έναν δικό μας άνθρωπο που αγαπάμε θα θέλαμε να τον σώσουμε μοιράζοντας την γνώση που υπάρχει στο διαδίκτυο. αν οι μαρτυρίες των ασθενών σου αφήνουν ακόμη ερωτηματικά για την γνώση της φύσης, μπορείς να κλείσεις τα μάτια σε ότι δεν σου αρέσει άσε τους άλλους να παλέψουν για να αλλάξει κάποτε αυτός ο κόσμος.
Απάντηση
#19
http://youtu.be/cs7fpg_irhe κοίτα στο 2.12
Απάντηση
#20
για να δεις τι κάνει η κάνναβη αρκεί να βάλεις για μία εβδομάδα λάδι σε μία κρεατοελιά .
πριν μάθω για τις θεραπευτικές του ιδιότητες , έθαψα ,.... μάνα , πατέρα , πεθερό , πεθερά , όλους από καρκίνο και όλους τους σκότωσε η χημειοθεραπεία . δεν βρέθηκε κανένας να μου πει τότε τι μπορεί να κάνει η κάνναβη , σήμερα καπνίζω εδώ και δύο χρόνια με φίλο που απαλλάχτηκε από τον καρκίνο σε συνδυασμό με χημειοθεραπεία . βίωσα από κοντά τις παρενέργειες σε όλες τις περιπτώσεις και είδα πόσο καλό του έκανε το βοτάνι .
το να κρατάμε αυτήν την γνώση για πάρτη μας όταν ο άλλος πεθαίνει δεν νομίζω ότι είναι σωστό .
δεν έχουμε κλινικές έρευνες ακόμα για το ποια ουσία και το πόσο ποσότητα , αλλά ούτε για το χαμομήλι μου είπε κανείς πόσο να πίνω . τα αποτελέσματα βλέπω και μου φτάνουν , εάν θα μπορούσα να έχω το τέλειο θα ήταν καλύτερα ,αλλά και αυτό που έχω μου φτάνει προς το παρόν .
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)