Οτι να ναι λέμε, το επίσημο off-topic νήμα
#23
Καλημέρες σε όλους και σε όλες, μια επισήμανση κανονισμού ήθελα να κάνω απλώς γιατι αφαιρούνται τα σχόλια αυτού του τύπου. Και παρατηρώ οτι μάλλον δεν διαβάζονται οι νέες οδηγίες με τη δέουσα προσοχή που τους αρμόζει. Υπάρχουν ποινές και προειδοποιήσεις για πραγματα που πριν, ισως τα θεωρουσατε δεδομενα.
Παρακαλώ πολύ διαβάστε καλά, όλες τις οδηγίες...

ο κανονισμος στο 2ο ποστ εκει στην ποιοτητα αναγνωσης αναφερει https://gr420.info/forum/showthread.php?...#pid185254
Σύναψη:Σε περίπτωση που απλά συμφωνείτε με κάποια ανάρτηση η νιώσετε την ανάγκη να επαινέσετε το μέλος, πράξτε το διακριτικά εκφράζοντας τα συναισθήματα σας στο σχολιασμό των πόντων φήμης για να μην αναγκάζουμε τον αναγνώστη να σκρολλάρει. Η άσκοπη χρήση της ροδέλας εμπίπτει τενοντίτιδα και σπάσιμο νεύρων.

Με λίγα λoγια τα σχoλια τυπου ωραια συνταγη, ωραιο φυτο, η ωραιο οτιδηποτε, δεν τα γραφουμε στο νημα. Δε νοιαζει τον αναγνωστη, βαλτε μια ψηφο στο ποστ και πειτε το εκει,και θα φαινεται διακριτικα στα προφιλ του καθενος και στη φήμη, το φαινομενο αυτο που επικρατουσε προηγουμενως(και φταίγαμε ολοι μα ολοι γι αυτο, ακομα και η διαχειρηση/συντονιστές), πλεον δεν ειναι επιθυμητο. Επειδη είναι αρχή, οι χρήστες θα ειδοποιούνται φυσικά για να το γνωρίζουν όλοι/ες (παρ όλο ξαναλέω που αναγράφονται στις οδηγίες χρήσης ΟΛΑ...), τα σχόλια αυτά απλώς θα αφαιρούνται.

Η γράφουμε επι της ουσίας στο νήμα (αν εχουμε κατι να προσθεσουμε επανω σε αυτο) , η ψηφίζουμε στο χρήστη το μπράβο. (Αυτός ο κανονισμός επικρατεί αυστηρά σε όλες τις κατηγορίες καλλιέργειας και στο Προετοιμασία & Εναλλακτικές μορφές κατανάλωσης)

Ειδάλως για χαλαρότερες συζητήσεις χρησιμοποιείτε το #Να χαμε να λέγαμε (δημιουργία νήματος για ανάπτυξη συζήτησης) , η ακόμα και δω φυσικα στο Off topic νήμα με σεβασμό πάντα στους ΟΚΠ

Θα προστεθεί η παραπάνω επεξήγηση στο οδηγίες, για να είναι εκεί μόνιμα και πλήρως κατανοητό
Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Οτι να ναι λέμε, το επίσημο off-topic νήμα - από trompetas - 05-05-2021, 11:14

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)