Οτι να ναι λέμε, το επίσημο off-topic νήμα
Δεν βλέπω ακόμα ποστ
Απάντηση
εγω κομπλεεε Tongue

εβιβες!! Hookah
Ο Θεος μου εδωσε ελευθερια.. Leaf
Ο ανθρωπος μου την στερει..
Απάντηση
Heart 
Καλή χρονιά σε όλους,στον καθέναν -μια από εσάς ξεχωριστά  Heart  ! Και πάντα με υγεία !
Εγώ έχω να κάνω χρήση εδώ κ δεν ξέρω πόσο καιρό ..λόγο της υγείας μου .... Sad 
Ο έκανα μόσχευμα στο κόκκαλό μου (στην πτέρνα για την ακρίβεια) έγινε σμπαράλια και μου έβαλαν από έναν άλλον ανθρωπο κόκκάλο έτσι χοντρικά ...Και μου είπε ο γιατρός μου,επειδή τον ρώτησα στα ίσα αν υπάρχει πρόβλημα επειδή πίνω χόρτο σαν αράπης ...Μου είπε να κάνω υπομονή μέχρι να δέσει ...μέχρι σήμερα έκανα υπομονή χωρίς να πίνω ...Ναι υπάρχει κάποια διαφορά..Ας μείνει σε μένα αυτή η γνώμη της διαφοράς όμως ...Μέσα στο ενάμιση χρόνο ας ήπια και τρία μονούρια μόνος μου έξω στο μπαλκόνι μου ...Την είδα αμαρέτι κανονικότατα ύστερα από τόσο καιρό...που εμένα κάποτε δεν με έπιανε ένα τζι στο τσιγάρο κάποτε...Στην κρίση του καθενός είναι το συγκεκριμένο άθλημα...Βασικά πιστεύω ότι όλα είναι μέσα στο μυαλό μας....Και ας μην ρίχνουμε το φταίξιμο στα προβλήματά μας σε αυτό συγκεκριμένα..
Άλλωστε στην ζωή τα προβλήματα υπάρχουνε για να λύνονται ...! Και οι νόμοι υπάρχουνε για να παραβιάζονται Wink  !
Καλή χρονιά σε όλους μας  Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart  ! Μου είπε η μάνα μου μια μέρα----'ολο μαλακίες είσαι Big Grin  Και της απάντησα από μαλακία βγήκε και το παιδί Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin  ! Τι να κάνουμε Big Grin Big Grin Big Grin  !
Απάντηση
Καλησπέρα αλάνια!
Ελπίζω να είστε καλά!
Μπαίνω που κ πού κ ρίχνω μια ματιά, αλλα δεν γραφω τπτ γτ δεν εχω τπτ να δειξω..
Ολους αυτους τους μήνες απολαμβάνω το χορταράκι μου.
Η τέντα εκτελεί χρέη αποθήκης προς το παρόν!
Κατα τον Μάρτιο λεω να ξεκινήσω να φτιάχνω τα καινούρια φωτα, ετσι ωστε Απρίλιο να βαλω τα αυτοματά που εχω παρει..
Θα τα πουμε καπου εκει!
Καλα να περνάτε κ να προσεχετε! Smile
Απάντηση
Μια από τα ίδια κ εγώ ....
Από την άνοιξη με το καλό θα ξεκινήσουμε δυναμικά !
Ως τότε καλή προετοιμασία να έχουμε !
Χρόνια πολλά κ με υγεία σε όλους τους εορταζόμενους Heart  !
Στους Αθανάσιους κ Αθανασίες !!! ---Αν υπάρχουνε στην κοινότητα--
Απάντηση
...Χαιρετώ όλους όσους έχουν απομείνει στο φόρουμ ...!
...Βασικά χρειάζομαι μερικές συμβολές με σπόρια...
Κάνω προετοιμασία για να ξεκινήσω από την άνοιξη την καλλιέργειά μου εξωτερικά κ πάλι μια που είμαι σε αυτόν τον τομέα δλδ της εξωτερικής καλλιέργειας ..Από Φ/Π σπόρους στην επιλογή μου είμαι εντάξει πιστεύω..Από αυτόματα δεν είμαι Confused  επειδή δεν γνωρίζω καλά τα αυτόματα φυτά ακόμη...Σκέφτομαι να βάλω μερικά για να έχω λίγο φου πρόωρο για μένα μέχρι να φύγουν τα υπόλοιπα Σεπτ-Οκτ μήνα..
Ποιες αυτόματες ποικιλίες να κοιτάξω ? Καμιά συμβουλή-γνώμη τπτ από κάποιον κύριο η κάποια κυρία ?
Ψάχνω ποιο πολύ για ανθεκτικές ποικιλίες με μεσαία απόδοση -με λίγα λόγια για κανονικές ποικιλίες που να δίνουν κ λίγο γκάζι στο κεφάλι...!
---Προς το παρόν προετοιμάζω το έδαφος---Θα ξεκινήσω με φωτό της καβάντζας μου σύντομα--Για να σας δείξω την προεργασία μου για το 2022...! Σήμερα έπεσε κοπριά πουλερικών με στάχτη για εμπλουτισμό στο έδαφος κ ρύθμιση του πεχά εδάφους..
Κατά τέλη του Μαρτίου θα ξεκινήσω με τα σπόρια ..!
Καλές καλλιέργειες σε όλους μας για την φετινή μας την χρονιά με υγεία πανω απο ολα  Heart  !
---Λέω να βάλω 10 φ/π για να τα προλαβαίνω στην καλλιέργεια ...και για να είναι βιώσιμα τα έξοδα των φαρμάκων μου...!
Πάλι με biobizz θα καλλιεργήσω ....Μακάρι να μην αυξηθεί η τιμή τους κ θα χρειαστώ πολλά μπουκάλια για να τα ταίσω από τον Ιούλιο μήνα κ μετά ουφφ..Άντε να δούμε ...! Θα είμαστε μαζί φέτος όλη την χρονιά κ πάλι Wink  !
Ο Κωνσταντίνος <---δλδ εγώ---πήρε την απόφαση να πάρει το ρίσκο της χρονιάς μαζί σας κ πάλι Wink  !

Με ρώτησες τρομπέτα αν έχω τις φωτογραφίες μου από τις προηγούμενες τις καλλιέργειες μου επειδή τα άλλα νήματα προφανώς καταστράφηκαν ύστερα από όλα αυτά με τους χάκερς που συνέβησαν εδώ κ σου απάντησα ότι όλα τα έχω στο pc μου κ είναι όλα οκ..!
Αν θέλεις μπορείς να με κατευθύνεις τι κ πως κ που μπορώ να τις βάλω στην σελίδα...Να ξανα ανακτήσω τα χαμένα...Έχω τον χρόνο μου ελεύθερο για να ασχοληθούμε με αυτό το θέμα αν θέλεις κ έχεις τον χρόνο σου με λίγα λόγια..Από την άνοιξη θα είμαι πολύ απασχολημένος κ πάλι πρωί-απόγευμα ...Καλά είναι να ασχοληθούμε τώρα μέσα σε αυτό το διάστημα που είμαι κάπως ελεύθερος στον χρόνο μου..Τα έχετε αλλάξει όλα στο φόρουμ κ είμαι κάπως στα χαμένα εδώ μέσα ακόμη...Δεν καλλιέργησα πέρσυ κ έχασα επεισοδια...Έχω από το 2017 κ το 2020 μέσα΄στα αρχεία μου...
Απάντηση
Καλημέρες @7LEAF ,

Οσων αφορα τα διαδικαστικα/τεχνικα για το πως να ανεβασεις φωτος κλπ, αυτα ειναι τα ευκολα, οταν με το καλο αποφασισεις να ανοιξεις το ημερολογιο σου θα το δουμε επι τοπου dont worry
Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.
Απάντηση
....Ωραία..!
Καλημέρα σε όλους σας .!
Άντε και με άσπρη μέρα από σήμερα ...! Έρχεται η χιονοθυελλα---την βλέπω από την βόρεια Ελλάδα  Big Grin  !

Να σας ρωτήσω και κάτι ακόμα το οποίο είναι πολύ βασικό για μένα ?
Ψάχνω για την εταιρία DINAFEM και δεν υπάρχει πουθενά ---ουτε στο ΣΠΟΡΑΔΙΚΟ-ουτε στο gr420store ...
Τέλος η εταιρία για την Ελλάδα ? Και έβγαζα πολύ ωραία φυτά κάποτε από την συγκεκριμένη εταιρία..
Απάντηση
@7LEAF μπορείς να δοκιμάσεις απο barney το NYC diesel αυτο. Υπαρχουν στιγμές που ακόμα το λιγουρευομαι!
If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is, Infinite. 
Smoke17
Απάντηση
Καλημέρα στην ομάδα  Smile

Απρόσμενα θετικά ευρήματα της κάνναβης κατά του κορονοϊού

   
Επιστήμονες στις ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι οι προκλινικές μελέτες τους σε ανθρώπινα κύτταρα και ζώα (τρωκτικά) έδειξαν πως η κανναβιδιόλη, μία από τις βασικές δραστικές ουσίες της κάνναβης και της μαριχουάνας, «φρενάρει» τον πολλαπλασιασμό του κορονοϊού σε αρχικό στάδιο της λοίμωξης, λίγο μετά την είσοδό του στα κύτταρα. Επίσης, μία συμπληρωματική μελέτη στοιχείων για 1.212 άτομα έδειξε ότι όσοι άνθρωποι είχαν ιστορικό χρήσης κάνναβης για ιατρικούς λόγους (θεραπεία επιληψίας), εμφάνισαν σημαντικά μικρότερο ποσοστό λοίμωξης Covid-19.
https://www.liberal.gr/news/aprosmena-th...iou/427641
Loveleaf  Plant that saves the Planet   Volcanodude
Απάντηση
.....Μια όμορφη καλημέρα σε όλους ,καλή Κυριακή να έχουμε...!
Σ'ευχαριστώ prasinos....Θα το δοκιμάσω,μακάρι να έχουμε θερμή άνοιξη φέτος !
sig-p420 Ναι το έχω διαβάσει κ εγώ σε ένα άρθρο στο πρώτο θέμα...Έλεγαν ότι είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο και μόνο η κανναβιδιόλη κάνει την δουλειά.....Θα βρω το άρθρο κ θα σας το ανεβάσω...
Το περισσότερο χόρτο μου χάλασε τελικά και το πέταξα..μου μούχλιασε πρώτη φορά..δεν πειράζει ..είμαι χορτάτος  Wink !
Και όσο για το blue gelato-41 δεν ξέρω γιατί έτσι στην τελευταία μου την καλλιέργεια αλλά δεν μου βγήκε και τόσο καλό όσο την άλλη φορά.
Μάλλον τα σπόρια θα ήταν διαφορετικά...Το περίμενα λίγο καλύτερο...Δεν πειράζει όμως..Θα δοκιμάσω καμιά άλλη ποικιλία gelato...

https://www.protothema.gr/koronoios-live...s-meletes/
Απάντηση
Οι κυριοι εκει στο growshop που δεν θελω να κατονομασω "ακομα" εδω στη Θεσσαλονικη (οχι ο Αστηρ προφανως) αντιλαμβανομαστε ξεκαθαρα οτι προσπαθουνε απεγνωσμενα να "σπρωξουνε" τη δουλιτσα τους εις βαρος ολονων μας εδω. Ξερουν οι ιδιοι σε ποιους απευθυνομαι, σας αφηνουμε "εν μερη" τοσο καιρο να κανετε αυτο που κανετε, αλλα θελω να γνωριζετε οτι δεν ειμαστε μαλακες, γνωριζουμε πολυ καλα τους πλαγιους τροπους της φτηνης διαφημισης σας. Παρ ολο που δεν ηρθατε ποτε ευθεως (σαν επιχειρηση παντα) να μας πειτε τι και πως. Γνωριζετε εξ αρχης πως να επικοινωνησετε με νομιμα μεσα αφου επιθυμειτε διαφημιση αλλα επιλεγετε αυτον τον υπουλο τροπο... Αυτο ως υποσημειωση μεσα σε ολα, απλως το αφηνω να στεκεται εδω και επειδη εχω φιλοτιμο δεν θα ασχοληθω γιατι απο τη μια δινετε υλικο, αλλα μην μας περνατε για χαζους και μην μας κουραζετε με ψεμματα. Ουτε καν διακριτικοι δεν ειστε, εχετε αποθρασυνθει εντελως μιλαμε... πολυ θορυβο κανετε τελευταια και ειστε σα τη μυγα μες στο γαλα, οπως το βλεπουμε εμεις, ετσι ευκολα το βλεπουν ολοι, το νου σας οι συγκεκριμενοι ξερετε ποιοι και ποιες/α ειστε


Το μυνημα απευθυνεται σε μια πολυ μικρη ομαδα ανθρωπων που παρασιτουν στη κοινοτητα με σκοπο να διαφημισουν τα αμφιβολου ποιοτητας κινεζικα προιοντα που σπρωχνουν σαν επιχειρηση. Αμα θελετε να το παμε και ετσι. Μαπα το καταστημα σας ουτως η αλλως δεν εχει κατι ιδιαιτερο αλλα δε περιμενα οτι εχετε πολιτικη να κινειστε ετσι υπουλα...
Δεν ειναι χρηστες που προσπαθουνε για μια οσο το δυνατον αξιολογη καλλιεργεια οπως ειμαστε οι περισσοτεροι/ες και τετοια νηματα/χρητες ειναι ανεπιθυμητοι γιατι αμαυρωνουν την εικονα μας και την προσπαθεια να κρατησουμε αυτη την κοινοτητα αγνη και αντιπροσωπευτικη για τον καλλιεργητη και οχι τον επιχειρηματια. Ο επιχειρηματιας εχει τη θεση του στα διαφημιστικα banners και μονον εκει . -
Μπιζνα κανουν εις βαρος του βηματος που δινεται στη κοινοτητα με το στανιο. Κατι που απαγορευεται αυστηροτατα να γινεται αλλωστε και απο τους κανονισμους

Και τωρα αρχιζουμε και καταλαβαινουμε πολλα και διαφορα που μας συνεβησαν τοσο καιρο, κοιταξτε να το σταματατε το παραμυθι γιατι εχετε πολυ λερωμενη τη φωλια σας.
Η αναφορα του ζητηματος κλεινει εδω. Δεν θα σχολιασω κατι περαιτερω, μου φτανει οτι το διαβασε αυτος που πρεπει να το διαβασει, και θα εκτεθει μια και καλη στο τελος αν δε σταματησει, τα στοιχεια τα χουμε μαζεψει ολα. Μην αναγκαστουμε να φτασουμε εκει ομως δε το θελουμε ουτε εμεις, ουτε εσεις, κυριοι & κυριες του growshop στη Θεσσαλονικη.. Να μαθετε να κανετε τιμια τη δουλεια σας... (και συνεπως τη διαφημιση σας) μακρια απο δω σε πρωτη φαση. Καντε μια δικια σας πλατφορμα και καντε διαφημιση οποιον Κινεζο θελετε εκει και spamαρετε οσο θετε.

Leave us alone

Τις καλησπέρες μου σ ολους και ολες και συγνωμη αν αναστατωθηκε κανεις που δεν εχει σχεση με αυτο.

Επρεπε να ειπωθουν τα παραπανω, οφειλω να διατηρω τα παντα στη διαφανεια για το τι γινεται πισω απο τη πλατη μας εδω, οπως κανω παντα.
Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.
Απάντηση
πεστο μας κι αυτο......!!
οτι ολα τα προβληματα μας εδω μεσα τα ξεκινησε ενα γμμνο γκροουσοπ.
δλδ τι να πω ρε... (μην βρισω τωρα αιντε)


καλημερα!!ναι τετοια ωρα!!! Big Grin
ειμαι σε αδεια απο χθες και ξεκουραζομαι ανελεητα!! Big Grin
απτο σαββατο περνα ο ελεγχος (μαμα) απο το σπιτι κ κατα πασα πιθανοτητα ξεκιναω να στηνω τεντα!!
σε λιγο θα κλεισω 2 χρονια δεν αντεχω αλλο αμαν!!!!!!!! Undecided

παιδια ειδα χιονι πρωτη φορα στην ζωη μου!!!! Rolleyes Rolleyes Rolleyes Heart Heart Heart Heart

και μαλιστα στο νησι μου ετσιιιι!!! Cool Big Grin
Ο Θεος μου εδωσε ελευθερια.. Leaf
Ο ανθρωπος μου την στερει..
Απάντηση
καλησπέρα την παρέα. Έλειπα γιατί την άρπαξα από τον κορωνοιό. Δυό εβδομάδες χάλια.
Συν την γκαντεμιά μου το καινούριο λάπτοπ είχε ελαττωματική οθόνη και πήγε για αλλαγή.
Από ότι βλέπω έχασα κάποια επεισόδια. Υγεία να έχουμε και συνεχίζουμε.
Απάντηση
Γειά χαρά στο παρέακι μετά από καιρό! Ελπίζω να είσαστε όλοι καλά με γεμάτα βάζα!!!

Έχω ξεκινήσει κάτι μικρά δεν ξέρω αν θα τα συνεχίσω δυστυχώς, ευτυχώς έχω κάτι λίγες καβατζες
Σήμερα συνέβη κάτι απίστευτο!

Ηρθε ο ελεγκτής για να μέτρησει το ρολόι στο νερό
1472 κυβικά νερό!!!
Ο προηγούμενος 24 κυβικά
Ψάχνω να βρω πόσο θα μου έρθει και είμαι έτοιμος να πάθω εγκεφαλικό
Το μέγιστο που πηγαίνει είναι 500κυβικα

   
Η τιμή για χρήση άνω τον 180 κυβικών νερού πηγαίνει στα 5ε το κυβικό
   

Ήξερα ότι είχε μια διαρροή το δίκτυο αλλά όχι και έτσι
Ο ελεγκτής με είπε ότι φτιάχνω τους σωλήνες σε έναν υδραυλικό και πηγαίνω με την απόδειξη στα κεπ και μου κάνουν έκπτωση έως 50%
υπολογίζω λίγο κάτω από 10000 ευρώ κόστος
50% στην καλύτερη
Πάμε 5000ευρω
Για νερό?????

Επίσης να πω ότι δεν είναι στο όνομα μου και διάβασα και αυτό
   

Εάν ξέρει κάποιος κάτι και μπορεί να βοηθήσει
Ευχαριστώ!!!
Απάντηση
τι φαση; Confused
Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.
Απάντηση
Χρειάζεται κανένας νεφρό?
Απάντηση
Μια όμορφη καλημέρα σε όλους τους φίλους του διαδικτύου και από εμένα !
Σποράκος εγώ πληρώνω 100 ευρώ το χρόνο με κατανάλωση γαμησέτα τι να σου πω...Πλένω το αυτοκίνητο κ την γουρούνα μου 2 φορές την εβδομάδα σχεδόν έξω στην αυλή μου..συν που το νερό δεν σταματάει σχεδόν καθόλου να τρέχει..λάντζα,πλυντήρια,μπάνια κτλ.κτλ.κτλ όλη την ημέρα...Μιλάμε για κυβικά,όχι αστεία...Πάνε σε δικηγόρο κ σώσε...άντε με τους μαλάκες όλους...Με τόσα λεφτά που μας λες αγοράζεις ολόκληρη την λίμνη των Πρεσπών ...
Απάντηση
Τόσο τα υπολόγισα.μακαρι να κάνω λάθος.
βέβαια δεν ήρθε ο λογαριασμός ένα χαρτάκι με έδωσε που λέει 1472 κυβικά.
μόλις είχα ξυπνήσει και με λέει μην το δεις τώρα και πάθεις κανένα εγκεφαλικό κυβικά είναι δεν είναι λεφτά μετά κατάλαβα ότι καλύτερα να ήταν λεφτά
Απάντηση
Μήπως ήρθε ο υπάλληλος να σου μετρήσει το ρολόι κ του κέρασες κάνα τσιγάρο κ δεν μας το λες Big Grin  ?
Απάντηση
τι ειναι πρε;;;;
τι εχεις το waterpark;;;;

Big Grin Big Grin Big Grin
Ο Θεος μου εδωσε ελευθερια.. Leaf
Ο ανθρωπος μου την στερει..
Απάντηση
@sporakosφιλε πρέπει να έχεις διαρροή.
Έρχεται τεχνικός το βεβαιώνει και πληρώνεις ένα ποσοστό.
Απάντηση
Καλησπέρα σε όλους σας !
Πήγα να σχολιάσω στο νήμα του Τζορτζ και μου έβγαλε ενα μνμ ότι δεν έχω το δικαίωμα για σχόλιο..Γιατί γίνεται αυτό τρομπέτα ?
Επειδή δεν τρέχω κάποια καλλιέργεια αυτήν την στιγμή ?
Παράλληλα θέλω να τιμήσω το νήμα του Τζόρτζ ..! Το διάβασα όλο το νήμα σου Τζόρτζ και θέλω να σου εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για την συγκομιδή σου και τους κλώνους σου που συνεχίζεις να καλλιεργείς με τις επαγγελματικές σου τις τεχνικές !
Και παράλληλα σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου που μου πρόσφερες με τις γνώμες σου για τον εμπλουτισμό του εδάφους με βιταμίνες κ τα πεχά..Ακόμα τα θυμάμαι και κουβαλάω στάχτηκ τα τσόφλια από τις μπανάνες στην καβάντζα μου μήπως κ γίνει μια τέλεια εξωτερική φέτος !
Περιμένω φέτος να σας εκπλήξω κ πάλι με τις εικόνες μου κ από την δική μου την καλλιέργεια την εξωτερική !
Εφαρμόζω σχέδια Wink  ! Με ποικιλίες,τεχνικές κτλ !
Είμαι ακόμα σε προετοιμασίες ! Θα τα λέμε κ πάλι ποιο πολύ όλοι μαζί με το που θα ξεκινήσω κ εγώ να καλλιεργώ !
Καλές προσπάθειες σε όλους μας για το 2022 Heart  ! Με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα στον καθένα σας ξεχωριστά ! Και σε καθε μια από τις γυναίκες του φόρουμ/εννοείται !
Απάντηση
@7LEAF ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.

Μόνο επαγγελματική δεν είναι χε χε χε. 
Απλώς διαφορετική και κυρίως προβιοτική.
Αν μπορείς να βρεις καβούρι γαρίδα η insect frass δεν θα έκανες άσχημα να βάλεις στην καβατζα.
Περιέχει χιτινη. 

Εβίβα αλάνια
Απάντηση
Καλημέρες

@7LEAF εισαι σε σταδιο ενεργου χρηστη και το νημα του @tzorge βρισκεται στη κατηγορια των πιστοποιημενων καλλιεργητων

Βαλε τα παλια σου τα εξωτερικα ως πιστοποιηση εχεις και το χαρτακι μεσα στις φωτο, δηλωσε εξωτερικος για να τακτοποιηθεις και συ στο ειχα προτεινει και το καλοκαιρι να το κανεις αυτο το βημα Undecided
Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.
Απάντηση
.............Καλημέρα σας !
Ναι μου το το είχες προτείνει το καλοκαίρι τρομπέτα αλλά εγώ έτρεχα πανικόβλητος στην δουλειά μου κ δεν είχα τον χρόνο μου για να διαβάσω τις αλλαγές του φόρουμ,δεν έτρεχα και κάποια καλλιέργεια κ είπα να μην σας ενοχλώ με άσκοπα μπλα,μπλα σαν την γυναικούλα...
Είμαι και από υπολογιστές λίγο σκράπας γενικά,και μου φάνηκε λίγο κάπως δύσκολο για την αλήθεια,κ έτσι το άφησα για την συνέχεια..
..Σε ρώτησα πριν κάποιες μέρες να κάνω τις εκκρεμότητες τώρα που είμαι στο ταμείο κ έχω τον ελεύθερο χρόνο μου και μου απάντησες όταν αρχίσω να καλλιεργώ θα με βοηθούσες αν δεν κάνω λάθος..Η κάτι θα κατάλαβα λάθος εγώ μάλλον..
Θα ψάξω σήμερα να το κάνω αυτό που μου λες..Τις έχω όλες τις εικόνες από τα προηγούμενα grow..Απλά δεν ξέρω που να τις ανεβάσω-η πρέπει να κάνω κάποιο καινούριο νήμα κάπου . Εδώ με μπερδεύει κάπως αυτην την στιγμή ..

Τζόρτζ.....Τα καλά τα λόγια τα αξίζεις έτσι κ αλλιώς !
Η γνώση είναι δύναμη ! Για μένα είσαι ένας από τους μεγάλους μάγκες !
Έκανα κ εγώ βιολογικές καλλιέργειες μικρός κ αυτές ήταν από έλλειψη γνώσης Big Grin  δλδ ...Στο χώμα με νερό,κοπριά,γάλα,και ψοφίμια πουλερικών...Μια τρύπα στο νερό με άλλα λόγια Big Grin  ...Αλλά κάτι γίνονταν κ αυτό από τύχη του αρχάριου μάλλον ...Έβαζα 10 δέντρα κ περίμενα την ανθοφορία για να δω ποια είναι αρσενικά κ ποια φιλικά ...Όλο γκάφες άστα...Και σπόρια από τα φου που αγόραζα από παλιούς.
Μια μικρή διευκρίνηση λίγο ---Γαρίδες καβούρια θαλασσινά η λιμνήσια ? Η δεν έχει σημασία ?

--Τρομπέτα το βρήκα τελικά και έστειλα φωτογραφίες στο θέμα πιστοποίηση----για δες λίγο--τα έκανα όλα σωστά
--Μήπως χρειάζεται κάτι να διορθώσω
Απάντηση
Να σαι καλα επταφυλλε τακτοποιηθηκες τωρα ναι αψογος Smile
Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.
Απάντηση
Ωραία ευχαριστώ κ εγώ επίσης !
Δεν είχα συμπιέσει τις φωτογραφίες κ είπα μήπως δεν φαίνονται αλλά είναι εντάξει συμπιεσμένες μάλλον είναι από την προηγούμενη την φορά
Απάντηση
@7LEAF δεν έχει σημασία το καβούκι θες.

Τελευταία αγόρασα krill που είναι είδος καραβίδας. 

Insect frass έχουν και τα εδώ growshop. 

Εβίβα
Απάντηση
..Ένα νέο μέλος με όνομα gr,specialized έγραψε επίσης σε ένα νέο μέλος με όνομα tony.gr στο νήμα --καλλιέργεια στο σπίτι-- σαν να γράφει άσχετα πράγματα .....----μήπως κάτι σαν να μου μυρίζει εδώ από το παρελθόν---- λέω εγώ τώρα-ισως .....δεν ξέρω... όνομα και gr ο καθένας τους...και στα δύο ονόματα...
Λιγάκι προσοχή σε αυτά τα καινούρια μέλη...και ο ένας και ο άλλος υποτίθεται ότι είναι πρωτάριδες κ καλά από καλλιέργεια της κάνναβης..
Απλά το πρόσεξα αυτό τυχαία και σας ενημερώνω..τπτ παραπάνω..ίσως όντως να μην ξέρει και το άλλο παιδί ότι πρέπει να κάνει δικό του νήμα στο φόρουμ...
Μας έχουν κατατρομάξει με τους ιους και μέσα στο ίντερνετ κ έξω στην κοινωνία..έχω χάσει την μπάλα κ δεν έκανα κ το εμβόλιο ακομα..τελειως αρνητής.Σαν την Εύη την Κιαγια την γιατρέσα κ εγω..
Μακάρι να κάνω λάθος...Ας ελπίσω να μην μου χαλαστεί το νήμα μου το φετινό που θα ανοίξω σύντομα ! Εννοείται και πως θα επαναφέρω και τις προηγούμενές μου τις καλλιέργειες σε καινούρια νήματα ας μείνουν οι εικόνες στον κόσμο..ποιος ξέρει,ίσως αύριο να μην ζω
Καλά είναι να είμαστε λίγο καχύποπτοι γενικά....!
Απάντηση
Καλημερες, κατι σ επιασε και φρικαρες εσυ, μαλλον χρειαζεσαι διακοπες; Big Grin
Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.
Απάντηση
Καλημέρες στην καλύτερη παρέα!

Έχω την εξής απορία @trompetas
Στα ημερολόγια παρουσίασης https://gr420.info/forum/showthread.php?tid=11116 και σύμφωνα με τους 'Οροι και προυποθέσεις' ,Δημιουργία νήματος και συνέχεια αυτού από τον δημιουργό του, χωρίς συμμέτοχη συζητήσεων.

Άλλα βλέπω κόσμο να μπορεί να γράψει εκεί μέσα πέρα από τον δημιουργό του νήματος.
Δεν θα έπρεπε η πλατφόρμα να μπλοκάρει τους χρήστες να γράφουν εκεί μέσα πέρα από τον δημιουργό του νήματος?
Επίσης στο παραπάνω ημερολόγιο βλέπω τον δημιουργό να ρωτάει πράγματα.. οπότε μήπως θα έπρεπε το νήμα του να μεταφερθεί στην 'συζήτηση'?

Ευχαριστώ
Απάντηση
Αν δεν κανω λαθος το συγκεκριμενο νημα ειχε ξεκινησει στο συζητησεις και μεταφερθηκε αργοτερα στις παρουσιασεις και μεινανε τα σχολια, μηπως λαθος ειχε μεταφερθει εκει και πρεπει να το επαναφερουμε πισω ; @Tim74 Ο,τι θελεις
Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.
Απάντηση
Όντως σαν να αρχίζω την παράνοια Big Grin Σωστή η παρατήρηση !
        Όλα καλά ! Πιστεύω ότι φέτος θα είναι μια τέλεια χρονιά για όλους  Leaf

Έχω διαβάσει είδηση ότι στα Ζωνιανά έγινε πάλι μεγάλη επιδρομή κ είναι ακόμα σε εξέλιξη η φάση ...Έχουν πληροφορίες ότι γίνονται μεγάλες διαρροές ...Αχχχ αυτοί οι Κρητικοί ....δεν μασάνε πουθενά για πουθενά ..! Μεγάλα αλάνια Heart  !
https://www.protothema.gr/greece/article...narkotika/
Απάντηση
@trompetas Αφεντικο εισαι εδω???
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)