Οτι να ναι λέμε, το επίσημο off-topic νήμα
με λίγο delay
(01-10-2022, 20:51 )Special Έγραψε: Καλησπέρα συμφορουμίτες!

Εμείς που θέλουμε να ελαφρύνουν κάπως οι όροι του φόρουμ, νομίζω πως πρέπει να το προφυλάξουμε κιόλας από τέτοιου είδους καταστάσεις.

Για αρχή.. Καλή indoor season σε όσους ξεκινάνε! Smile Και χιλιάδες ευχαριστούμε σε όσους στήριξαν ή και στηρίζουν το φόρουμ.. Αμέτρητες συζητήσεις.. αμέτρητα pοrn buds.. πόσα απολαυστικά και χρήσιμα ημερολόγια και θέματα.. (Καλά για το offtopic δε συζητάω καν.. Big Grin )

Special.. δε φαντάζεσαι πόσο συμφωνούμε με αυτό που είπες και πόσο θα θέλαμε ο τρομπέτας κι εγω και άλλοι συμφορουμιτες σίγουρα, να γινόταν.. Ειδικά το πως ήταν τα πρώτα χρόνια.. Ομως όσο πιο πολύς κόσμος τόσο πιο δύσκολο να γίνει χωρίς να "ενοχληθεί" κανείς.. Οταν ήταν πιο λίγα άτομα ήταν σίγουρα σχεδόν απο μόνη της η όλη αυτοδιαχείριση (περα των συνηθισμένων mod εργασιών).. Δεν είναι κάτι που δε μπορεί να γίνει και τώρα αλλά αν πχ τότε 10 άτομα/μέλη "βάζαν σε τάξη" το φορουμ τώρα θα χρειαζονται 60-70 αναλογικά.

[παρένθεση.. αυτό που αναφέρθηκε για το αν ένας αρχάριος μπορεί να πει ή οχι κάτι.. Προφανώς και μπορεί.. ανοιχτά και ελεύθερα.. όποιοι μας γνωρίζουν απο παλιά είναι σίγουροι οτι αυτό θέλουμε και κάνουμε.. Χρείαζεται όμως να γίνετε παράλληλα με αυτό που είπες "Αυτό που ήθελα κυρίως να τονίσω, είναι η υπευθυνότητα των απαντήσεων που δίνουμε.".. Υπάρχουν μέρη οπου μπορεί να πει οτιδήποτε ο καθένας -στα όρια των επιτρεπτών γενικότερα.. όμως σε κάποια θέματα, ειδικά όταν είναι συμβουλές σημαντικές για το χομπι.. ε εκεί οχι.. δεν μπορούμε να δεχτούμε για παράδειγμα "απόψεις" τύπου 'πέτα 10 σκουριασμένα καρφιά στο χώμα' -και το λεω επίτηδες το συγκεκριμένο παράδειγμα..]

Διαχειριστικά, κάναμε λάθη όταν 'αφήσαμε' εξαιτίας 1-2 ατόμων να 'χαλάσει' αυτό που είχαμε.. Λίγο κάποιες ιδέες που δεν ήταν τελικά και τόσο καλές λίγο κάποιες βιαστικές κινήσεις στα θέματα των αλλαγών, επηρεασμένοι σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό απ αυτούς που θέλανε τότε να μας βλάψουν.. Λίγο το οτι όπως εξελίσσονται οι καιροί κ τα φόρουμ γίνονται "γραφικές αναμνήσεις" περνώντας σε άλλα μέσα πχ social ή Youtube κτλ εε κάπως έτσι λίγο απ τη μια ξενερώσαμε.. λίγο δε ξέραμε τι να κάνουμε.. όπως βλέπετε σε όλα είναι λίγο απ όλα..

Κατα τ αλλα.. Ότι είχε πει γενικότερα ο trompetas πριν λιγο καιρό οτι πάμε προς archive κτλ Θα δείξει πως θα πάει.. ίσως αν έρθει καμιά καλή ιδέα για κάτι αντίστοιχο..

Και όπως και να χει εδώ ή αλλού.. κρατάτε τη γνώση και την πληροφορία ελεύθερη και ανοιχτή!
cheeers all Smoke8
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Οτι να ναι λέμε, το επίσημο off-topic νήμα - από drunken monk - 21-10-2022, 21:24

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)