GreenLeaf
#1
Αυτή την χρονική περίοδο έχω ενα outdoor φυτό απο εναν τυχαιο σπορο που έτυχε να είναι θύληκος 
Μεγαλώνει με το φως του ηλίου σε μια κεραμοσκεπή και δεν χρησιμοποιώ κάτι για λίπανση (ειναι τοσο μικρο γιατι το αρχισα σε μια πολυ μικρη κουτα)
Ενα άλλο setup που χρησιμοποιώ είναι μια ντουλάπα 40Χ60Χ1.40 με εάν πάνελ για 20 λάμπες Ε27 (έχω ανατρεξει σε παλιά φωτο επειδή δεν ειμαι στο συγκεκριμένο σπίτι να βγάλω και με χαρτάκι)
Καλημέρα @illustrator ειμαι 21 και άλλοτε μένω μονός μου άλλοτε με τους δικούς μου και δεν ειχα ποτε την δυνατότητα να εχω ενα σταθερο χωρο καλλιέργειας ,γιαυτο και παντα προσπαθούσα με οτι εχω οπως μπορω.DIY εννοω οτιδήποτε περα απο μια τέντα και ενα αγοραστό φως καλλιέργειας(Αναφέρομαι στην απάντηση σου στο νημα γνωριμίας)



Edit by Admin
Πληροφοριες λιπασμάτων : ( ξεχάστηκε)


Συνημμένα αρχείο(α) Μικρογραφία(ες)
       
#2
Να τα εκατοστίσεις! Δεν καταλαβαίνω τι έχετε πάθει με τα E 27. Όλη η βιομηχανία καλλιέργειας κάνναβης έχει T5 αν όχι PAR LEDS ή HPS. Γενικότερα είναι πιο αποδοτικές οι Τ5. Το ότι μετακομίζεις δεν είναι πρόβλημα για την συμμετοχή σου στο φόρουμ, όπου και αν βρίσκεται η καλλιέργεια σου, την τραβάς μια φωτό με το χαρτάκι και είσαι κομπλέ. Αν η καλλιέργεια σου είναι 60χ60χ80 περίπου θα πάρεις μέρος στα ημερολόγια μικο-καλλιέργειας.

Η πιστοποίηση εγκρίθηκε, Καλή συνέχεια.


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)