[Indoor] FastBuds Blackberry coco
#36
Κοίταξε να δεις τρομπέτα, δεν ξέρω γιατί είσαι στραβωμένος μαζί μου ενώ δεν με γνωρίζεις και δεν νομίζω να έδωσα αφορμή για κάτι τέτοιο ποτέ.
Με περνάς για χαζό. Ναι ρε φίλε, ξέρω τι γράφει η εταιρεία, ξέρω και να γκουγκλάρω αλλά ξέρω και να ρωτάω. Εμένα μου φαίνεται χαζό να μην ρωτήσω σε ένα φόρουμ που υπάρχουν άτομα που ταχουν πατήσει τα μονοπάτια και ξέρουν να σου πουν και κάτι που δεν θα το βρεις με ένα απλό γκουγκλάρισμα.

Δεν θέλω να παρεξηγηθούμε και αν σου την δίνει που ρωτάω πράγματα που γνωρίζω ήδη συγγνώμη αλλά έτσι είμαι σαν άνθρωπος, μεθοδικός και της λεπτομέρειας.

Good vibes Big Grin
Απάντηση
#37
Το οτι σου κανω straight forward ερωτησεις δε σημαινει οτι εχω στραβωσει μαζι σου lol. Το ειπες και μονος σου, ρωτας πραγματα που ηδη γνωριζεις, εγω αυτο εκανα point out απλως. Big Grin
Κοιταξε να δεις ντουλαπα, το οτι μια τρομπετα μιλαει σε μια ντουλαπα η και το αντιθετο κατ αρχας αυτο αν το λεγε κανεις σε καποιον θα τον περνουσαν για τρελο. Ακυρο αυτο. Αλλα εχει πλακα το σεναριο.

Ουτε χαζος εισαι.
Ουτε νουμπας. (Και οποιος ειναι μαγκια του, μετα δε θα ναι)
Και γιατι να ειμαι στραβωμενος με εναν αγνωστο; Δε στεκει
Ισως καμια μερα γνωριστουμε απο κοντα και δεν θα ειμαστε πια αγνωστοι...
Η να παρεξηγει ο ενας τον αλλον or smth.

Γραψε μας ομως τι γνωριζεις κιολας απ αυτα που ρωτας, οταν ρωτας, για να ξερει ο αναγνωστης τι δεν γνωριζεις, για να σε βοηθαει με πιο στοχευμενες απαντησεις, ειλικρινεια λεγεται αυτο bro... ετσι ερχονται τα good vibes Smile

Αλλα μη χαλαει το νημα σου με ασχετες με την καλλιεργεια σου συζητησεις. Και δεν υπαρχει λογος για περαιτερω "προσωπικες" αντιπαραθεσεις.

Αυτα που ξερω για το flawless finish ειναι τα εξης παρ ολο που το εχω κοψει εδω και χρονια γιατι δεν ειδα προσωπικα καποια μεγαλη διαφορα με το σκετο νερο.

Μια εφαρμογη του αρκει. Μετα δεν βαζεις κατι αλλο γιατι αυτο το υλικο που εχει μεσα αυτο το μπουκαλι δημιουργει ενα "τζελ" στη ριζα, αυτο το τζελ ουσιαστικα την πνιγει, και δεν την αφηνει να ρουφηξει. Ισχυριζονται οτι επιταγχύνεται ο χρονος που χρειάζεται, για να φτασει το φυτο στην επιθυμητη ξηρασια. Αν υποθεσεις οτι η γλαστρα σου κανει 3 μερες να στεγνωσει τοτε κανεις την εφαρμογη την τελευταια βδομαδα και μετα απο 4-5 μερες κοβεις. Καπως ετσι
Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.
Απάντηση
#38
Ολα καλα τρομπέτα δεν μαλώνουμε
Με έκανες και γέλασα με το σενάριο χαχαχα
Ευχαριστώ για τα τελευταία, ότι έπρεπε!
Απάντηση
#39
Καλησπέρα παιδιά,

Αύριο ημέρα 77 θα το αφήσω δύο μέρες σκοτάδι μαζί με πάγο στην γλάστρα και μετά ψαλίδι.
Γίνανε πολλά λάθη στο grow αλλα συγκριτικά με το πρώτο μου είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και νιώθω πάνω απόλα ότι τα λεφτά σε τέντες, λιπάσματα, φώτα, αυτόματα ποτίσματα και όλα τα συναφή άξιζαν τα λεφτά τους.
Έχω προσωπικό στόχο κάθε grow να είναι καλύτερο από το προηγούμενο σε Ποιότητα/Ποσότητα μέχρι να πω ότι βρήκα το strain που μου αρέσει και το έχω μάθει να το τελικιάζω κάθε φορά το ίδιο...Αν έρθει ποτέ τέτοια μέρα βέβαια Big Grin

Σε 2 μέρες τα ξαναλέμε λοιπόν με νούμερα, φωτογραφίες και όμορφη ενασχόληση με κλάδεμα.
Θα κάνω στο φυτάκι μου και γαμώ τα μανικιούρ!
Απάντηση
#40
Το δεύτερο μου grow έφτασε στο τέλος του!
Ευχαριστώ όσους βοήθησαν και παρακολούθησαν την πορεία του.
270g υγρό έβγαλα. Τα κρέμασα και μέσα στην τέντα. Ανυπομονώ να δοκιμάσω!!!
   
   
   
Απάντηση
#41
Τελικό προιόν  Tongue 52 έβγαλα. Μέχρι στιγμής μυρίζει τσάι προς χαμομήλι. Ανυπομονώ να περάσει ο μήνας στο βάζο!
   
   
   
   
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)