Κατηγορία καλλιέργειας
#1
Επεξηγήσεις όρων:
[Ο.Κ.Π.] - Οροι και Προϋποθέσεις
[Π.Ο.Σ.] - Παραδείγματα Ομάδας Συντονισμού


Οι κατηγορίες ενημέρωσης έχουν τον χαρακτήρα του μόνιμου άρθρου κυρίως και θα ενημερώνονται μέσα απο τις συζητήσεις. Μέλη-Υποστηρικτές/τριες-Καλλιεργητές/τριες που αναρτούν τεκμηριωμένο πληροφοριακό υλικό & συνδέσμους πηγών θα μεταφέρεται εκει.

Καλλιέργεια κάνναβης

Τα Παραδείγματα της Ομάδας Συντονισμού(ΠΟΣ) για κάθε υπο-κατηγορία καλλιέργειας, όπως και η δομή του φόρουμ είναι υπο εξέλιξη.

Σημείωση: Στις αρχικές δημοσίευσεις στα Νήματα Γνωριμίας, πατέντες και ημερολόγια παντώς τύπου, ίσως υπάρξει επέμβαση από την Ομάδα Συντονισμού για τυχόν επεξεργασία/διόρθωση/θεώρηση εγκυρότητας προ δημοσίευσης.


*Πιστοποίηση:

Ένα μέλος, το οποίο καλλιεργεί(1) ή έχει σκοπό να καλλιεργήσει(2), εφόσον έχει ενημερωθεί στις κατηγορίες ενημέρωσης και τις Οδηγίες Χρήσης ακολουθώντας τα ΠΟΣ, θα μπορεί να παρουσιάσει το χώρο του, ώστε με αυτόν τον τρόπο να συστηθεί στην κατηγορία της καλλιέργειας σαν Δραστήριος ή Γνώστης, ξεκινώντας έτσι να κερδίζει την εμπιστοσύνη της κοινότητας.

Σπόρια (υπο συζητηση)

Μορφολογία-κύκλος ζωής.(Κατηγορία ενημέρωσης)
Πέραν της δομής του φυτού, ο,τι τεθεί προς συζήτηση που περιέχει ως θέμα τα στάδια, κύκλος ζωής, λειτουργίες και συμπεριφορές, DNA, χημιότυπος/φαινότυπος, θέματα ποικιλιών και όλα τα σχετικά, θα μεταφέρεται εδώ

Της πληροφορίας...(Κατηγορία ενημέρωσης)
Η κατηγορία αυτή προβλέπεται ως 'η πηγή του καλού' με σεβασμό στον αναγνώστη, θα εμπεριέχει τις Βασικές Πληροφορίες καλλιέργειας κάνναβης.

Σχεδιασμός χώρου και Εξοπλισμός(Κατηγορία συζήτησης)
Συζητήσεις η παρουσιάσεις για διάφορους χώρους και υλικά, που κατατοπίζουν τους αναγνώστες, με στημένους χωρους με εικόνες ή και νήματα με Bήμα Bήμα στήσιμο.

Θρέψη - Νερό, Ουσίες και Υποστρώματα(Κατηγορία ενημέρωσης)
Ενημερωτικά άρθρα για λιπάνσεις, υποστρώματα, ουσίες βακτήρια και οτιδήποτε έχει να κάνει με τη ρίζα στη καλλιέργεια

Ημερολόγιο Δραστήριου Καλλιεργητή(Κατηγορία Συζήτησης)
Αφού κάποιος ενημερωθεί στις κατηγορίες ενημέρωσης συστηθεί στη γνωριμία και εγκριθεί από την Ομάδα Συντονισμού μετά την πιστοποίηση, θα έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει το νήμα του ημερολογίου του Δραστήριου Μέλους ακολουθώντας τα ΠΟΣ

Ημερολόγιο Παρουσίασης(Κατηγορία Παρουσίασης)
Για τους/τις καλλιεργητές/τριες που επιλέγουν να κάνουν Παρουσιάσεις Ημερολογίων και ενημέρωση αυτών,χωρίς συμμετοχή σχολιασμού από τρίτους.(Τηρώντας πάντα τους ΟΚΠ)

Ημερολόγιο Συζήτησης(Κατηγορία Συζήτησης)
Για τους/τις καλλιεργητές/τριες που επιλέγουν να συζητάνε την καλλιέργεια τους με την υπόλοιπη κοινότητα (Τηρώντας πάντα τους ΟΚΠ)

Μίκρο-Καλλιέργειες(Κατηγορία Συζήτησης)
Συζητήσεις για καλλιέργειες περίπου 0.60χ0.60χ1 και κάτω. (Χαρτοκούτια-pc grow box κλπ) (Τηρώντας πάντα τους ΟΚΠ)

Δημιουργίες - Πατέντες - DIY (Κατηγορία Συζήτησης)
Κυρίως πατέντες που έχουν σχέση με κάνναβη. Δημιουργικά πνεύματα γενικότερα, θα έχουν δυνατοτητα να δημοσιεύσουν τη πατέντα τους οργανωμένη, σε ένα νήμα που θα γίνεται sticky ύστερα από έγκριση της συντονιστικής ομάδας.

Ανοιχτή προς κατοχύρωση πατέντας για όλα τα μελη, η δημιουργικότητα δεν έχει όρια...

**Εφ όσων ο/η δραστήριος/α καταφέρει να παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη καλλιέργεια χωρίς "χοντρά" προβλήματα, υπάρχει η περίπτωση να αναβαθμίζεται σε γνώστης/στρια απο τη διαχείριση, το ίδιο και στη αντίθετη περίπτωση, κάποιος που δήλωσε γνώστης αρχικά, αλλά στη πορεία των ημερολογίων δείχνει το αντίθετο, κρίνωντας πάντα απο το συνολικό αποτέλεσμα παρουσίασης**
Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)