Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Βοήθεια
#1
Καλησπέρα παιδιά λοιπόν επειδή δεν βλέπω προκοπή με τα μικρά έξω λέω να πάω εσωτερικά οπότε θα ήθελα μια μικρή βοήθεια για το τι θα χρειαστώ για μέσα η όλη δουλειά θα γίνει σε ακατοίκητο σπίτι χωρίς πρίζες άλλα θα το στρώσω αυτό μιας και αυτόν τον μήνα θα είμαι καλά οικονομικά τι εξοπλισμό θα μου προτείνατε η τέντα να είναι 2 με 3 φυτά έχω ψάξει και έχω βρει κάποια φουλ Κιτ από κάποιες ελληνικές ιστοσελίδες αλλά δεν ξέρω πόσο θα με βοηθούσε η επιλογή τους για τον φωτισμό κτλπ.
Απάντηση
#2
Βοηθάτε ρε παιδιά εσείς που ξέρετε να διαβάζουμε και εμείς να μαθαίνουμε !
Απάντηση
#3
Χωρις συγκεκριμενες ερωτησεις με ευλογο σκεπτικο δεν υπαρχει ανταποκριση, ετσι γενικα και αοριστα δεν εχει να πει ο αλλος κατι.

Ακατατοικητα σπιτια, χωρις πριζες και ενα σωρο αλλα..

απλα δεν
Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.
Απάντηση
#4
(28-10-2021, 20:10 )trompetas Έγραψε: Χωρις συγκεκριμενες ερωτησεις με ευλογο σκεπτικο δεν υπαρχει ανταποκριση, ετσι γενικα και αοριστα δεν εχει να πει ο αλλος κατι.

Ακατατοικητα σπιτια, χωρις πριζες και ενα σωρο αλλα..

απλα δεν
Καλησπέρα τρομπέτα ακατοίκητο εννοώ με την έννοια ότι δεν μένει κάνεις το σπίτι από τους δικούς μου δεν είναι ξένο σπίτι δικό μας είναι ολοκαίνουριο και πεντακάθαρο πέρα το πρόβλημα με της πρίζες που το έλυσα δεν υπάρχει κανένα άλλο θέμα ίσως με της θερμοκρασίες έχω θέμα μετά αλλά και αυτό λύνεται.. Πήρα πολυπριζο χωρίς καλώδιο δεν θα κάνει δουλειά λες?
Απάντηση
#5
Τον χώρο σου μπορείς να τον φτιάξεις εσύ έτσι να σε βολεύει δεν είμαστε εκεί να ξέρουμε να σου πούμε ακριβώς. σίγουρα πολυμπριζο με πρίζα και χωρίς θα χρειαστεί. από κει και πέρα εσύ ξέρεις τι ακριβώς έχεις και τι θα χρειαστεί να πάρεις. όπως και χρονοδιακόπτης χρειάζεται σίγουρα. τέντα παίρνεις ανάλογα ποσα φυτά θες να βάλεις μέσα και παίρνεις και τα ανάλογα φώτα που χρειάζεται ο χώρος σου. led ή HPS πάλι εσύ διαλέγεις το σε βολεύει. Με μια απλή αναζήτηση βρίσκεις τις διαφορές (πλεονεκτήματα - μειονέκτηματα) που έχουν μεταξύ τους.
περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για να βοηθήσουμε και μεις οτι μπορούμε
Απάντηση
#6
(01-11-2021, 16:19 )manolas Έγραψε: Τον χώρο σου μπορείς να τον φτιάξεις εσύ έτσι να σε βολεύει δεν είμαστε εκεί να ξέρουμε να σου πούμε ακριβώς. σίγουρα πολυμπριζο με πρίζα και χωρίς θα χρειαστεί. από κει και πέρα εσύ ξέρεις τι ακριβώς έχεις και τι θα χρειαστεί να πάρεις. όπως και χρονοδιακόπτης χρειάζεται σίγουρα. τέντα παίρνεις ανάλογα ποσα φυτά θες να βάλεις μέσα και παίρνεις και τα ανάλογα φώτα που χρειάζεται ο χώρος σου. led ή HPS πάλι εσύ διαλέγεις το σε βολεύει. Με μια απλή αναζήτηση βρίσκεις τις διαφορές (πλεονεκτήματα - μειονέκτηματα) που έχουν μεταξύ τους.
περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για να βοηθήσουμε και μεις οτι μπορούμε
Καλημέρα φίλε μου και ευχαριστώ πολύ που απάντησες λοιπόν χώρο έχω άφθονο το δωμάτιο στο οποίο θα κάνω την δουλειά δεν έχει τίποτα μέσα.. Σίγουρα θα τα χρειαστώ απλά ρώτησα για το αν κάνουν δουλειά αυτά χωρίς καλώδια που είναι οπότε όλα καλά. Τα πράγματα τα οποία χρειάζομαι να πάρω αυτήν την στιγμή είναι ο βασικός εξοπλισμός δλδ όπως είπες χρονοδιακοπτη τέντα φώτα και ίσως εξαερισμό και λέω ίσως δεν θεωρώ ότι έχω κάποιο θέμα από την μεριά που θα τα βάλω και δεν μπορώ να τρυπαω τοίχους και μπαλκονοπορτες..Για την τέντα η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουν να πάω για μικροκαλλιεργεια για να είμαι και καλυμμένος σε περίπτωση που πάει κάποιος δικός μου αλλά δεν πάει κανείς είδα και της τιμές που είναι πάνω κάτω ίδια λεφτά με της κανονικές οπότε θα πάω κανονικά για 2-3 φυτά. Για ξέρω πάνω κάτω τα πλεονεκτήματα και τα μειονέκτηματα έχω διαβάσει από εδώ από το site οπότε λέω να πάω για hps για να ανεβάζει και την θερμοκρασία ώστε όσο μπορώ να αποφύγω κάποιο καλοριφέρακι η αερόθερμο και να πάρω και το πάνελ της astir το μεγάλο και αργότερα και ένα μικρό για την ανθοφορια.
Απάντηση
#7
Τέλεια ξεκίνα να τα μαζεύεις σιγά σιγά και μετά πες μας εδώ τι ετοίμασες να θαυμάζουμε και μείς σιγά σιγά τις δικές σου κοπέλες.
Η διαδικασία αυτή είναι απο τις πιο ωραίες θεωρώ να μαζεύεις σιγά σιγά τον εξοπλισμό σου και να τα φτιάχνεις έτσι όπως σε βολεύουν.
Καλή αρχή!
Απάντηση
#8
(03-11-2021, 02:09 )manolas Έγραψε: Τέλεια ξεκίνα να τα μαζεύεις σιγά σιγά και μετά πες μας εδώ τι ετοίμασες να θαυμάζουμε και μείς σιγά σιγά τις δικές σου κοπέλες.
Η διαδικασία αυτή είναι απο τις πιο ωραίες θεωρώ να μαζεύεις σιγά σιγά τον εξοπλισμό σου και να τα φτιάχνεις έτσι όπως σε βολεύουν.
Καλή αρχή!
Καλησπέρα αδερφέ σύντομα ξεκινάω περιμένω να πληρωθώ από παραγωγό πιστεύω σε μια εβδομάδα το πολύ 10 μέρες θα τα έχω πάρει ώστε να κάνω της παραγγελίες μου. Smile
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)