Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Αγορα led panel
#1
Χαιρετω ολους τους χομπιστες .Πηρα την αποφαση για μεταβαση σε led καθως ο καιρος περασε και η τεχνολογια προχωρησε .
Ειμαι μεταξυ lumatek zeus 465w pro και lumatek zeus 600w pro για μεταβαση απο 600w hps σε τεντα 1.2χ1.2.
Το ποσο ειναι μεγαλο γιαυτο θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια γνωση γυρω απο αυτες τις led καθως οι ιδιοι δεν απαντανε σε emails.
Απάντηση
#2
Καλησπέρα @monotenta  και καλωσήρθες, οσων αφορά τα LED σαν κοινότητα στηρίζουμε κυρίως τα μοντέλα της ΑΣΤΗΡ (Sirius) καθώς είναι η μόνη εταιρία που βρίσκεται σε Ελληνικό έδαφος και τα κατασκευάζουν οι ίδιοι, τους παίρνεις τηλέφωνο τα παραγγέλνεις όπως θέλεις στα μέτρα σου και αν πάθουν το παραμικρό για τις 50.000 ωρες ( η 3 χρόνια) τα πηγαίνεις η τα στέλνεις απλά στο κατάστημα και σου τα επιδιορθώνουν δωρεάν σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη.

Τα Lumatek απο την άλλη επειδή ειναι Κινεζικα πέρα από απλά μια καλή τιμή στο πάνελ μετά αφήνεσαι στη τύχη τους. Κατα καιρούς υπήρξαν μέλη που τους έβγαλε πρόβλημα ο driver και μετά φάγανε γκολ το πάνελ γιατί δεν βρίσκαν ανταλλακτικό και ήταν εκτός εγγύησης η ζημιά μάλλον, γιατι δεν καταφέραν να το στειλουν πίσω.
Δοκίμασα δανεικά από φίλο που πήρε εναν lumatek τον 200αρη (ats) για ενα grow απο περιεργεια και δεν τρελαθηκα (ανταλλαξαμε τα φωτα μας ουσιαστικα) , μου ειχε κανει νεκρες γωνιες και στα 4 σημεια στις ακρες της τεντας λογω του σχηματος που ειχαν τα μοντελα αυτα, απο απόδοση δεν είναι άσχημα ωστόσο... αν θες να δεις και τα ΑΣΤΗΡ σου δείχνω 1-2 παραδείγματα απο grows

https://gr420.info/forum/showthread.php?tid=11087 (ο @prasinos έβγαλε τρομερά άνθη, είναι και το πιο πρόσφατο ημερολόγιο)
https://gr420.info/forum/showthread.php?tid=6200 (Το καλοκαιρι του '20)
Τα μόνα κύτταρα που καίει η κάνναβη, είναι τα καρκινικά.
Απάντηση
#3
ευχαριστω δεν ηξερα καθολου για αυτη την εταιρια.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)